Premier Rutte heeft op 21 april jl. aangekondigd dat grote evenementen tot 1 september a.s. niet toegestaan zijn. Dat geldt helaas ook voor de Nijmeegse Vierdaagse en de Vierdaagse sponsorloop. Een begrijpelijke beslissing en uiteraard staat ieders gezondheid voorop, maar we weten ook dat alle wandelaars en in het bijzonder onze sponsorlopers enorm naar de 104de Vierdaagse hebben toegeleefd. Het bestuur van stichting Ruby and Rose bedankt dan ook alle sponsorlopers die zich hebben aangemeld via de sponsorloopsite of voornemens waren zich aan te melden. Zij hopen uiteraard dat zij zich volgend jaar opnieuw aanmelden voor Ruby and Rose.

Leo Verhees was ruim 30 jaar lid van het Uitvoerend Comité 4Daagse en behartigde vanaf de 60e vierdaagse de souvenirverkoop voor de organisatie. Door omstandigheden binnen zijn familie raakte hij nauw betrokken bij Stichting Ruby and Rose. Daarom doneert hij nu € 1,50 per verkochte speciale badge aan de stichting! Met jouw aankoop van de badge steun je de strijd tegen vrouwenkanker!

Aandacht voor gynaecologische kanker met een speciale badge voor de nu afgelaste Nijmeegse Vierdaagse 2020

Voor de 104e editie van de Nijmeegse Vierdaagse had Leo Verhees zich ook dit jaar weer sterk gemaakt om een ‘medaille-badge’ uit te geven en op te dragen aan Stichting Ruby and Rose. De badge werd een collectors item dat, gezien de datering vanaf de 1 OOe editie, in beperkte oplage werd uitgegeven. Per afstand was er een versie van het fraai geborduurde embleem voor de 30km, de 40km, de 50km, aangevuld met een speciale ‘verzorgers-badge’. Door de afgelasting van de 4daagse 2020 heeft hij, voor de teleurgestelde wandelaars, een alternatieve uitgave ontworpen, de badge ‘104e editie 2020- Uitgesteld’, waarmee hij waarschijnlijk veel wandelaars toch een beetje het 4daagse-gevoel kan meegeven en zij bijvoorbeeld op hun rugzak, tijdens het wel toegestane wandelen, kunnen laten zien dat zij ook een oorspronkelijk ingeschreven enthousiaste deelnemer waren en bovendien de vereiste afstand van 1,5 meter extra actief steunen.

Een mooi neveneffect is hierbij dat ook de belangrijke sponsering voor Stichting Ruby and Rose hiermee dit jaar alsnog door kan gaan. Deze badge is in 2 uitvoeringen met een beperkt aantal beschikbaar en kunnen, alléén door bestelling via e-mail, tot uiterlijk 1 juni a.s. worden besteld/ gereserveerd. De stuks prijs is 11,00 euro, incl. btw, verzendkosten en 1,50 euro sponsoring voor Ruby and Rose.

Zie voor meer informatie en bestellingen de aanbieding op de speciale website