En ‘alles’ was ook letterlijk álles toen Stomerij City Wash in 1973 geopend werd. “Mijn moeder liet me onlangs een kasboekje zien uit die allereerste week”, vertelt Nadia Jansen. “Daarin las ik dat alles voor één gulden gereinigd zou worden. We hadden zo’n 300 gulden omzet! Je kunt je voorstellen dat we het de daaropvolgende weken erg rustig hadden. We knepen ’m best wel even!”

Stomerij City Wash is een echt familiebedrijf. In 1973 in Weezenhof gestart door vader en moeder, tegenwoordig gerund door zussen Anouschka, Kaatje en Nadia. Samen met een vast team, bestaande uit twee dames die al meer dan 20 jaar werkzaam zijn in het bedrijf, verzorgen ze alle diensten.

Stomerij City Wash heeft twee panden, beide gevestigd aan de Tarweweg. Eén dient als werkplaats en het andere pand is gezellig ingericht als winkel waar de particuliere klant zijn stoomgoed kan afgeven en meestal binnen één dag weer op kan halen. Nadia: “Wij zijn er trots op dat wij er na 50 jaar nog steeds mogen zijn. De reden dat wij verhuisd zijn, is dat de winkel in Weezenhof te klein werd. De zakelijke klant en verschillende instellingen namen veel plaats in binnen ons kleine bedrijf en er was behoefte aan meer ruimte om ook nog te kunnen groeien. “We kunnen ook best extra handen gebruiken.” Nadia vertelt dat ze jongere mensen zoekt die de schone producten bij de klanten bezorgen.

www.citywash.nl
Winkel: Tarweweg 9J, Nijmegen
024 206 21 19  |  info@citywash.nl