Je hoeft echt niet te zwemmen in het geld, om te kunnen zwemmen in een eigen zwembad. Bij Leo Linders Zwembaden bepaal jij zelf hoe je zwembad eruit komt te zien en welke opties er worden aangesloten. Daardoor sluit er altijd wel een bad aan bij jouw wensen, mogelijkheden en budget.

Een eigen zwembad biedt wel 10 maanden per jaar plezier, zéker met een overkapping. Zo houd jij ook in de winter je conditie op peil. Het is dus nooit het verkeerde seizoen om met Leo Linders ‘in zee’ te gaan. Leg jij je zwembad het liefste zelf aan, of wil je juist dat een vakman je alles uit handen neemt? Het kan allemaal, Leo Linders is flexibel, biedt legio mogelijkheden en heeft al sinds 2004 ervaring met de bouw en ontwikkeling van zwembaden.

Zwembadtoebehoren

Of het nu gaat om een warmtepomp, automatische chloor- en pH-regeling, of een filterinstallatie, bij de uitbreiding van een zwembad wordt er altijd gewerkt met de beste materialen en merken. Nagenoeg alle materialen kunnen binnen 48 uur worden geleverd. Losse componenten zelfs binnen 24 uur. Enkele gerenommeerde merken waarmee gewerkt wordt, zijn: VB Techniek, Hayward, Astral, Pentagon, Speck, BWT en Dolphin.

AlwaysSwim zwembadoverkappingen

Behoud van de warmte en kwaliteit van het zwemwater, betekent minder schoonmaakwerk en duurzaamheid. Verder is een overkapping een veilige kind- en diervriendelijke waterafdekking. Bovendien staat een overkapping ook chique. Doe inspiratie op en bekijk de vele mogelijkheden op de twee verschillende en gespecialiseerde sites. Maak jij binnenkort een ‘bommetje’ in eigen tuin?

Meer weten?
www.leolinderszwembaden.nl | www.alwaysswim.nl