Op zondag 7 oktober wordt voor de 7e keer een Herfst Fair gehouden op Slot Doddendael te Ewijk. Ondertussen is de Herfst fair al een waar begrip in de directe omgeving en kijken veel mensen uit naar deze gezellige dag. Met verschillende bedrijven uit de wijde omgeving die zich presenteren is de beurs een ware happening voor het hele gezin!

De Herfst Fair is een leuk uitje voor een brede bezoekersdoelgroep maar zeker ook een enorm handige beurs voor bedrijven die zich willen presenteren. Kleding, tassen, accessoires, beauty, productpresentatie, sieraden, een proeverij van Dodden-Deli jam en allerlei informatie, dat is in een notendop wat men kan verwachten tijdens de Herfst Fair.

De fair bevindt zich door het hele hoofdgebouw en bijgebouw.
Ook in de Slotkelder kan heerlijk worden genoten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Brasserie Baronne is geopend van 11:00- 21:30 uur.

Dit jaar is er wederom een foodcourt op de binnenplaats. Verschillende streekproducten zoals wijnen, kazen, broden, chutneys etc. zijn allemaal te koop en te proeven in kramen op de binnenplaats.

Lekker struinen langs de verschillende stands en genieten van een lekker hapje en drankje in de prachtige ambiance van het sprookjesachtige Middeleeuwse Slot, een beleving!

Tussen 11:00 – 17:00 uur zijn de deuren open van Slot Doddendael en entree is GRATIS – echter €2,00 per auto parkeerkosten.

Foto: Odizafotografie – Marscha van Druuten