Het Infocentrum WO2 Nijmegen is een historisch, toeristisch en educatief informatiepunt. Het geeft de bezoekers aan het Rijk van Nijmegen de beste introductie op de verhalen, historisch erfgoed, evenementen en musea die de stad en de regio te bieden hebben als het gaat om de Tweede Wereldoorlog. Zij beginnen hun bezoek met een levendige ervaring van wat WO2 betekende voor Nijmegen en omgeving. De bezoekers maken in het Infocentrum WO2 mee hoe de geschiedenis levend wordt gehouden op diverse historische plekken.

In het Infocentrum WO2 krijgt u onder andere op een grote interactieve wand een impressie van de locaties van luisterstenen, monumenten en musea die deze regio te bieden heeft op het gebied van WO2. Of beleef de Experience waarin u wordt meegenomen in de WO2-geschiedenis van het Rijk van Nijmegen door middel van historische beelden.

Het Infocentrum WO2 Nijmegen is iedere dag geopend (met uitzondering van 1 januari en 25 december) van 10.00-17.00 uur, op zon- en feestdagen van 12.00-17.00 uur. De toegang is gratis.

 

Voor meer info kijk of:
Infocentrum WO2 Nijmegen
Ridderstraat 27
6511 TM Nijmegen.
Tel. +31 (0)24-2200102
welkom@infocentrumwo2.nl