De grote locatie waar JMT Campers tegenwoordig te vinden is, doet niets af aan het knusse, open karakter van het bedrijf. Dat is ongewijzigd gebleven, zo niet versterkt. Het reilen en zeilen in de werkplaats is te zien vanuit de showroom en iemand even tussendoor helpen kan nu nog makkelijker met drie bruggen en een vierde in aantocht. Mariëlle en Toon, respectievelijk verantwoordelijk voor de verhuur en verkoop, richtten JMT Campers in 2015 op en sinds dit jaar ondersteunt zoon Jeroen de 1e monteur. De eerste letters van hun voornamen vormen de bedrijfsnaam, maar dat zouden net zo goed die van de 1e monteur/apk-keurmeester en zijn vrouw kunnen zijn: Marco en Janine Thomassen. Marco kent Toon al dik 25 jaar. Dat geldt ook voor veel klanten. Tot grote opluchting van hen verhuisde hij mee naar de nieuwe locatie.

De klanten zijn ook vol lof over die prachtige, nieuwe locatie. De opstelling is ruim, dus zodra het weer mag, kun je je hier prima coronaproof komen oriënteren. Mariëlle: “Aangezien we apk-keuringen en onderhoud voor (bedrijfs)wagens, campers en caravans verzorgen, kunnen we gelukkig goed doorwerken. Je wil niet weten hoeveel taart we al gekregen hebben van klanten! Je merkt dan echt hoe ze ons waarderen.”

Volledige FOCWA-campercheck

Op het moment dat we Mariëlle spraken, lag Nederland bedekt onder een dik pak sneeuw. Toch gaan we weer richting het kampeerseizoen. Zorg dat je goed voorbereid op vakantie kan gaan en niet op het laatste moment achter mankementen komt. JMT Campers voert desgewenst complete camperchecks uit. “Dat mogen we vanuit ons FOCWA-lidmaatschap doen. Verder zijn we RDW-erkend.” Mariëlle vertelt dat zo’n check belangrijk is voor je weer de weg op gaat. “Vaak hebben campers maandenlang gestald gestaan. We bekijken alles van binnen en buiten nauwkeurig. Zijn de rubbers rond ramen nog goed, of uitgedroogd? Werken koelkast, kraan, gasfornuis en boiler naar behoren? Zijn er geen leidingen gesprongen? Is de accuspanning voldoende? Sluit alles goed? We checken uiteraard ook de onderkant, het dak en de wanden van de camper en doen vochtmetingen. We leveren bijbehorende rapportage.”

Onderhoud & service

De meest complete zaak op het gebied van auto’s en campers zou dat niet zijn zonder een onderhoud en service-tak. Naast de genoemde apk-keuringen en FOCWA-camperchecks voert JMT Campers ook reparaties uit en verzorgt men onderhouds(beurten). “Sommige mensen maken hun camper een week voordat ze op vakantie gaan schoon en richten hem een dag van te voren in. Bij het vullen van het water komen ze erachter dat er een leiding lek is. Wees dat vóór, want het is erg zuur als je via een garage naar je vakantiebestemming moet reizen”, aldus Mariëlle. “Komen we dingen tegen die duur uitvallen, dan overleggen we vanzelfsprekend eerst met de klant.”

www.jmtcampers.nl
Edisonstraat 30, Wijchen
06 – 53 19 76 74 | 06 – 51 02 48 87