Je hebt de knoop doorgehakt: het comfort van een vloerverwarming gaat je woning binnenkort verrijken. Maar voor die tijd is er nog één beslissing te maken. Wil je een vloerverwarming als bijverwarming óf wellicht als hoofdverwarming?

Kies je voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dan wordt deze in de vloer verwerkt en maken ruimte innemende en soms ook ontsierende radiatoren plaats voor een strak afgewerkte vloerverwarming. Door de gelijkmatige warmte­verdeling van vloerverwarming, staat de thermostaat bovendien 2 tot 3 graden lager dan bij het gebruik van radiatoren. Je bespaart dus stookkosten! Ook is de gelijkmatige verdeling van de warmte goed voor een aangename warmte en weinig stofvormende luchtcirculatie.

Een greep uit de mogelijkheden die Briljant Vloerverwarming bv in Cuijk biedt: tracker systemen met een dempende en isolerende werking, noppenplaten met een zwevende dekvloer en eenvoudige montage, natbouwsystemen als krimpnetten, droogbouwsystemen voor situaties met te weinig hoogte om af te werken met een dekvloer en opritverwarming met warmwaterleidingen en antivries.

Briljant Vloerverwarming bv staat voor maximaal comfort met minimale overlast. Dus geen hak- en breekwerk, stofvrij inslijpen en een lange garantieperiode. Eigenaren Ramon Croonen en Nick Zanen helpen je graag op weg bij het maken van je keuze!

Briljant vloerverwarming