Het Nijmeegse bedrijf BROSIS events maakt en organiseert muziekbingo’s en pubquizzen. Ook kun je er footpool & hockeypool tafels huren. Toen eigenaresse Corina Sengers voor een organisatie uit Brabant een muziekbingo met het thema ‘eten’ maakte, ontstond bij haar een nieuw idee: een bingo, exclusief bedoeld voor horeca zaken en hun personeel.

“Zelf ben ik groot liefhebber van heerlijk (uit)eten en borrelen. Om de horeca zaken en hun personeel in deze moeilijke tijd een moment van (online) samenhorigheid, betrokkenheid en plezier te bieden, ben ik een bingo voor hen gestart. In samenwerking met Drukkerij Luxor, Albert Heijn XL Nijmegen, The KettlebellClub en COOP hebben we 10 prijzenpakketten samengesteld, inclusief gedrukte bingo kaarten. Een compleet bingo-pakket dus. Deze pakketten bracht ik afgelopen weekend naar 10 willekeurig gekozen horeca zaken. Ze waren zeer enthousiast!”

Corina kan helaas niet iedereen van zo’n mooi pakket voorzien, maar alle horecaondernemers in Nijmegen en omgeving kunnen de bingo en alle benodigdheden gratis downloaden en zelfstandig spelen met al hun personeel. “Het enige wat de deelnemers dan zelf moeten regelen, zijn leuke bingo prijzen. Een flesje wijn, bier, of chocoladereep… de prijzen hoeven zeker niet groot te zijn om de bingo tot een succes te maken! Het is een leuke bedrijfsactiviteit om al het personeel weer even bij de zaak te betrekken en om gezellig samen iets leuks te doen”, aldus Corina.

De bingo is tot eind april te downloaden via: www.brosisevents.nl/voordehoreca