Laurens Hooghwinkel ken je misschien al van Menes Meubelmakerij, waar je ook voor de bouw van je keuken terecht kunt. Toen hij twee jaar geleden een bus ombouwde tot camper en ermee op vakantie ging met zijn gezin, beviel dat zó goed, dat Laurens besloot ook voor anderen droomcampers te willen realiseren.

“In een eerste gesprek maken we samen een moodboard met al je wensen en eisen. Het enige waar we gebonden aan zijn, is de grootte van de bus. De kleur, het aantal ramen en zitplaatsen, bergruimte et cetera is allemaal zelf samen te stellen.” Camperinbouw op maat dus. Ook technische wensen kun je aangeven. Wil je bijvoorbeeld een oven in de keuken, zonnepanelen, douche of vaste gastank? Heel veel is mogelijk! “Daarbij moet je je steeds afvragen hóe je de camper gaat gebruiken. Is dat af en toe of regelmatig, wil je zelfvoorzienend zijn of ga je juist naar campings?”
Voor Laurens is het de sport om alle ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten. “Inmiddels heb ik ervaring met verschillende typen bussen en heb voor alles wel een handigheidje gevonden.”

Een onvergetelijk vakantie begint met de reis zelf. Meer weten hoe je jouw camperbus kunt laten (om)bouwen? Neem contact op met Laurens!

Camper Menes
Daalsedwarsweg 18G, Nijmegen
06-24208370 | campers@menes.nl