De Cookinglife winkel aan de Houtstraat in Nijmegen heeft een gloednieuwe inrichting gekregen. Met deze nieuwe inrichting is ook het aanbod van de kookspullen vernieuwd en uitgebreid. Binnenkort zal de voorgevel van de winkel onder handen genomen worden. Ondanks Corona investeert Cookinglife dan ook volop in haar winkels. Cookinglife Nijmegen is met het nieuwe interieur helemaal klaar voor de toekomst!

Cookinglife Nijmegen is 35 jaar

geleden begonnen als ‘Zus & Zo’. Zus & Zo was als speciaalzaak in kook­gerei al een bekend gezicht in Nijmegen. Door de overname van Cookinglife kon de kookwinkel blijven bestaan.

Sinds 2014 is Cookinglife al een toon­aangevende online retailer met een ruim aanbod van kook- en tafelbenodigdheden. De online webshop van Cookinglife sluit perfect op het aanbod van de winkel aan. De overname van Cookinglife was dan ook een logisch gevolg.

Op zoek naar een kookcadeau voor de feestdagen? Kom snel een kijkje nemen in de vernieuwde winkel. Cookinglife Nijmegen verwelkomt je graag! Gelet op de verwachte drukte tijdens de feestdagen kun je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen in de webshop: www.cookinglife.nl. Hier kun je kiezen uit meer dan 15.000 artikelen.

Scan de code en bekijk het digitale magazine Cookinglife.