Je rommelzolder omtoveren tot een droomzolder? Een extra kinderkamer, of werkplek nodig? Dakkapel Direct realiseert het binnen één dag. De expert is gespecialiseerd in kunststof, houten en aluminium dakkapellen. Steffen Vos vertelt hoe binnen zo’n kort tijdsbestek de kwaliteit en het vakmanschap geleverd kunnen worden waar Dakkapel Direct bekend om staat. Samen met Remon Antonis en Bert Wessels runt hij het bedrijf.

“Onze dakkapellen komen rechtstreeks uit onze eigen fabriek, waar ze volledig worden geproduceerd en geassembleerd. We zijn daardoor niet afhankelijk van derden en onze klanten zijn altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Bovendien kost het plaatsen van de dakkapel veel minder tijd, dan wanneer die op het dak zelf gebouwd wordt. Hierdoor ondervindt de klant zo min mogelijk hinder.” Tenslotte is Dakkapel Direct niet overgeleverd aan de grillen van het wisselvallige Nederlandse weer. Wanneer een kapel volledig op het dak opgebouwd moet worden, kan er bij strenge vorst of hevige regenval niet doorgewerkt worden. Aangezien de bouw in de fabriek plaatsvindt, hoeven Dakkapel Direct én hun klanten hier niet voor te vrezen.

Naadloze aansluiting

Steffen: “Door corona gingen veel mensen thuis werken en werd de behoefte aan prettige thuiswerkplekken ineens veel groter. We plaatsen momenteel wel vier dakkapellen per dag. Normaal gesproken zijn dat er een à twee. In de fabriek staan meerdere dakkapellen klaar voor plaatsing. Hierdoor krijgen we de kans om ze van dichtbij te bekijken. En ook al sta je er met je neus bovenop, het kunststof in houtlook is niet van echt hout te onderscheiden. Iedere RAL-kleur is leverbaar, waardoor de dakkapel naadloos aansluit bij de rest van het huis en dak.”

Opties & specials

Een van de kapellen die klaarstaat, heeft in het kozijn weggewerkte rolluiken. Dit is slechts één van de vele opties. Denk ook aan een dakkapel met geïntegreerde airco, insectenhorren, zonwering en verduistering. Een andere veel gekozen mogelijkheid is de dakkapel XL, waarbij gewerkt wordt met grote afmetingen uit één stuk.

Hoge isolatiewaarden

Welke dakkapel je ook kiest, alle materialen zijn weerbestendig en bijzonder duurzaam: ze gaan levenslang mee en zijn onderhoudsvrij. Steffen: “Je bent in principe voor de rest van je leven klaar.” Na plaatsing krijg je bovendien op alles 15 jaar garantie.
Ook de warmte- en geluidsisolatie zijn van zeer hoge kwaliteit. Zo is de RC-isolatiewaarde bij Dakkapel Direct minimaal 6.3 en meestal 8.0. Hoe hoger de RC-waarde, hoe beter het dak, het materiaal en alle bijbehorende zaken geïsoleerd zijn. Ter vergelijking: gemiddeld genomen is de RC-waarde van een constructie 4.5 à 5.0.

Denk niet dat je voor een mooie dakkapel de loterij moet winnen. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Dakkapeldirect
Cargadoorweg 10, 6541 BT Nijmegen
024 – 675 63 09