In het weekend van 28 en 29 maart verschijnt alweer de vierde editie van Hallo! Nijmegen van dit jaar. In deze bijzondere tijd zullen we ons uiterste best doen om ‘Hallo! Nijmegen’ te laten blijven verschijnen, om je zo goed mogelijk te blijven informeren over wat er in onze regio speelt. Onze adverteerders willen we in dit verband extra bedanken. Zonder hen geen uitgaven. En natuurlijk bedanken we ook onze lezers en volgers op social media voor hun enthousiasme en steun!

Het is mooi om te zien hoe overal initiatieven ontstaan om elkaar te steunen. Om eenzaamheid tegen te gaan, boodschappen te doen voor ouderen en om de lokale horeca te supporten. Of denk aan tv-uitzendingen die het mogelijk maken thuis te sporten. De positieve vibes die al die initiatieven uitstralen zijn belangrijk om samen de komende tijd zo goed mogelijk door te komen. Laten we de slogan van de stad Nijmegen, ‘Old City, Young Vibe’, zoveel mogelijk interpreteren en uitdragen als ‘Old City, Positive Vibe!’

In editie 1 van dit jaar publiceerden we een artikel over werken bij de Pompestichting en dat dit zoveel méér is dan alleen behandelen. Deze maand nemen medewerkers van Kairos, onderdeel van de Pompestichting, ons mee naar hún werkterrein, dat er iedere dag anders uitziet en om creativiteit en flexibiliteit vraagt. Verder geven we je de beste tips voor in de tuin, want naar buiten mogen we alleen als het echt nodig is, maar in de tuin kunnen we onszelf bezig houden! En vergeet natuurlijk niet de Hallo! Nijmegen Woordzoeker en de ‘Alles kids’-fotoactie niet.

Veel leesplezier!


Hallo! Nijmegen editie 4-2020 met o.a.
🩺 Kairos & ForFACT: ‘Ons maatwerk is soms een ingewikkelde, maar heel mooie puzzel’
🌞 ‘Specialistische kennis is voor Solar2Led basiskennis’
🏀 Spiense bij… Batouwe Basketball Lingewaard!
😷 Hoe ga je om met asbest in en om het huis?
☕️ Responsable sourching bij Blommers Coffee Roasters
🌺 Tuintips: Lente in quarantaine
👑 Deze Nijmeegse bedrijven kregen van de Koning een kroon op hun werk!
🗞 Regionaal Nieuws
🧩 Win leuke prijzen met de Hallo! Nijmegen Woordzoeker

>> Lees de nieuwe editie ook online via ISSUU.