Er is geen bezigheid waar een mens zo veel tijd aan kwijt is als aan slapen. Goed slapen zorgt ervoor dat je je fit voelt. En goed slapen begint met een goed matras, weten we bij beddenspeciaalzaak De Vries in Malden.

Maar wat is een goed matras? Wij weten dat het geen zin heeft je luttele minuten te laten proefliggen om te bepalen of een matras je ligt. Dat het geen zin heeft je een gemiddeld matras mee te geven op proef. Wij laten je niet aan je lot over, maar hebben aandacht voor jouw specifieke wensen en noden.

Een goed matras begint bij de levensduur, want een versleten matras heeft tot gevolg dat je tijdens de slaap ongemerkt spierkracht aanwendt om je ruggengraat recht te houden en je stijf wakker wordt. Verdwijnt jouw spierpijn ’s ochtends na een half uur dan is het verouderde matras vrijwel altijd de schuldige. Als je gedurende de dag ook rugklachten heeft, raden we je aan een fysiotherapeut te bezoeken, want het probleem kan ook andere oorzaken hebben. We werken daarom intensief samen met diverse fysio’s om je op een breder vak te kunnen adviseren.

Kom gerust langs voor een persoonlijk advies. Sta ons toe je te helpen om de bezigheid die de meeste tijd in ieders leven in beslag neemt – slapen – tot een ongekend feest te maken. Je bent welkom.

Bezoek ons
Passage 1, Malden of kijk op www.beddenspeciaalzaakdevries.nl