In samenwerking met kledingzaak Dedicated uit Nijmegen is Hallo! Nijmegen een superleuke nieuwe actie gestart! Dedicated staat bekend om hun eigen Nijmegen t-shirts en dit jaar roepen we jou op om een ontwerp in te sturen. En wie weet hangt het shirt straks daadwerkelijk in de kledingwinkel en loopt heel Nijmegen met jouw ontwerp!

Hoe doe je mee?

Download het shirt template. Teken of maak digitaal jouw mooiste ontwerp, deel het via Facebook of Instagram en tag @hallonijmegen en @dedicatednijmegen of stuur het ontwerp met je NAW gegevens in via shirt@hallo-nijmegen.nl.

Deel opbrengst verkoop naar een goed doel naar keuze

Regelmatig delen we de laatste inzendingen op de socials van Hallo! Nijmegen en Dedicated. De actie loopt tot 5 augustus. In de september editie van Hallo! Nijmegen maken we de winnaar bekend. Naast de eeuwige roem wordt jouw ontwerp gedrukt op tientallen shirts en zal exclusief verkocht worden in kledingzaak Dedicated in het centrum van Nijmegen. Een deel van de opbrengst van de verkoop van het shirt gaat naar een goed doel van jouw keuze.

Laat je creativieit de vrije loop

Wij laten ons verrassen en kijken uit naar jouw t-shirt ontwerp! De enige spelregel die er is, is dat foto’s rechtenvrij en van goede kwaliteit moeten zijn. Verder: alles mag en alles kan. Laat jouw liefde voor onze mooie stad zien met jouw mooiste ontwerp.

Blijf op de hoogte

Volg Hallo! Nijmegen én Dedicated via Facebook en Instagram om op de hoogte blijven van deze en andere leuke winacties!

Hallo! Nijmegen Facebook
Hallo! Nijmegen Instagram

Dedicated Facebook
Dedicated Instagram

De laatste inzendingen