Het is alweer maart! En meteorologisch gezien ook al lente. En dat betekent… Er lekker op uit! En waar kan dat nou het beste dan in onze eigen mooie stad! In de nieuwe editie van Hallo! Nijmegen, die afgelopen weekend regionaal op de mat is gevallen en is verspreid bij onze 225.00o lezers, vind je een overzicht van onze Nijmeegse favoriete topzaken die in het centrum te vinden zijn.

Tevens is er in deze editie aandacht voor het thema Zorg & Welzijn, zowel op lichamelijk als mentaal vlak. Zo vertellen 4 mensen uit onze regio hoe zij het werk in deze sector ervaren.

Verder lees je je hoe een bescheiden Nijmeegse uitgegroeid is tot een belangrijke influencer. Vertelt Budget Home Store XXL hoe jij voordelig mee kunt doen met de laatste trends op woongebied en vind je de laatste reportage in een reeks over de Nijmeegse (wijk)markten. Als je nu eens begint met het maken van een fietstochtje naar een van die markten, om daar gezonde, eerlijke producten te kopen en om ontspannen een praatje te maken? Dan zorg je al best goed voor jezelf. En zorgen moet je immers doen, niet maken!

En vergeet natuurlijk niet de Hallo! Nijmegen Woordzoeker en de ‘Alles kids’-fotoactie niet.

Veel leesplezier!


Hallo! Nijmegen editie 3-2020 met o.a.
🌟 Onze favo Nijmeegse topzaken van het Centrum Nijmegen
🛋 Eindeloze mogelijkheden bij Budget Home Store XXL Nijmegen
🛍 Een kijkje bij de Markt in het centrum van Nijmegen
🏡 Finzie: ‘Laag tarief maar toch alles bieden!’
💁‍♀️ LAILA • TAHRI: Bescheiden Nijmeegse groeit uit tot influencer!
🩺 Deze mensen vertellen hoe het is om te werken in zorg
🗞 Regionaal Nieuws
🧩 Win leuke prijzen met de Hallo! Nijmegen Woordzoeker

>> Lees de nieuwe editie ook online via ISSUU.