Ruimte, rust, minder leegstand en meer eenheid. Bezoekers van winkelcentrum Dukenburg zien al tijden dat er werkzaamheden zijn in het winkelcentrum. In het eerste kwartaal van 2021 start de rigoureuze opknapbeurt van de binnenkant van het centrum.

Twee jaar geleden werd door de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren al geroepen dat de schouders er onder gingen. Een te lage kostenraming, een technische tegenvaller en toen nog te veel onduidelijkheid over de toekomst van het gehele gebied zijn de oorzaken voor de vertraging.

Opknappen kost 3 miljoen

Inmiddels hebben de 55 eigenaren, grote en kleine investeerders, eind september akkoord gegeven voor de grondige opknapbeurt. Ondanks dat de verbouwing 7 ton duurder uitvalt dan de geraamde 2,3 miljoen euro.

Het winkelend publiek loopt straks door ruimere gangen. De hogere gevels en uniforme lichtbakken geven straks meer rust en eenheid. De verbouwing start aan de zijde van de bieb. Albert Heijn start zaterdag 6 februari 2021 met een grote interne verbouwing.

Winkelcentrum Dukenburg geeft extra ruimte voor de december inkopen!

De ondernemers hebben er alles aangedaan om het winkelen in deze tijd zo veilig & comfortabel mogelijk te maken. Veel winkels hanteren ruimere openingstijden en vanaf zondag 29 november zijn de winkels elke zondag geopend van 12 tot 17 uur. Hierdoor bieden zij meer spreiding om al uw december inkopen te doen.

De ondernemers begroeten u graag.

Steun de lokale ondernemer, shop lokaal!