De levensgrote speelgoedclown voor de etalageruit doet al vermoeden: hier is een kinderparadijs. Al jaren verwelkomt deze kleurrijke clown de klanten van Speelgoedwinkel De Regenboog, een begrip in Nijmegen.

Als je De Regenboog binnenloopt is het alsof de tijd heeft stilgestaan. Kinderen kijken hun ogen uit bij de eindeloze planken vol prachtig speelgoed en volwassenen herleven hun kindertijd door de tijdloze producten. Dit is de kracht van de Regenboog; kwaliteitsspeelgoed waar jong en oud jaren plezier aan beleeft.

De winkel biedt diverse soorten speelgoed, geschikt voor alle leeftijden en van bekende merken als HABA, Djeco, BRIO, Ostheimer, Grimm’s, Schleich en Sylvanian Families. Eigenaresse Ingeborg Makkinje creëert al sinds 2003 de sfeer en kleur van de winkel vanuit een heldere visie op het speelgedrag van kinderen. “De speelwaarde van producten is voor mij de belangrijkste factor in de keuze van het assortiment.”

Persoonlijk advies

Ondanks het internettijdperk blijft De Regenboog een ontmoetingsplek voor vele vaste en nieuwe klanten. Ingeborg: “Mensen hechten waarde aan persoonlijk advies, het zien en voelen van producten”. Het vriendelijke winkelpersoneel geeft advies waarbij de ontwikkeling van kinderen centraal staat. Spel ontwikkelt onder andere motorische en cognitieve vaardigheden. “Met blokken bouwen is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam.” De visie van Ingeborg reikt verder dan alleen de winkel. Zo organiseert De Regenboog jaarlijks een Kapla-dag, stonden zij met hun klimaatneutraal vervaardigd speelgoed op het door Greenpeace georganiseerde Plastival en doneren zij aan goede doelen die gericht zijn op kinderen.

Meer weten?
De Regenboog
Van Welderenstraat 17, Nijmegen
024 – 322 12 62
speelgoedwinkelderegenboog.nl
post@regenboog-nijmegen.nl