In het weekend van 6-7 september wordt het gloednieuwe september nummer van Hallo! Nijmegen verspreid naar onze 225.000 lezers. Ook deze editie staat weer boordevol interessante verhalen over onze prachtige regio. We besteden deze uitgave extra aandacht aan de mooie historische plekjes die in de omgeving Nijmegen te vinden zijn.

Over historisch gesproken: TPP De Jong viert dit jaar haar 70-jarig bestaan. Tijd voor een feestje: op de september editie staat het trotse team van de oudste tandprothetische praktijk van Nijmegen te shinen op onze cover! Verschillende klanten van De Jong doen uitgebreid hun verhaal in deze interessante coverstory. En waar komt de uitspraak ‘Met een gebit van De Jong, glijdt het snoepje weer soepel over de tong‘ vandaan?

Verder zijn we gedoken in het indrukwekkende verhaal van de Nijmeegse ondernemersfamilie Dobbelmann, je kent ze vast wel van de BioTex zeep (of het gebouw met de iconische neonletters ‘to B i ex’). Ook verklappen we onze favoriete en oudste plekjes uit onze prachtige en rijke historische stad en gaan we op bezoek in de oudste straat van Nijmegen: de Hezelstraat.

En vergeet natuurlijk niet de Hallo! Nijmegen Woordzoeker, én de winnaar van het ‘Mooiste plaatje uit de regio’ is bekend…

Veel leesplezier!

Hallo! Nijmegen editie 7 met o.a.

✅ Al 70 jaar kwaliteit bij de TPP de Jong
✅ Historisch Nijmegen: ontdek de leukste plekjes!
✅ De ‘jonge vibe’ van vier generaties Dobbelmann
✅ Welkom in de oudste straat van Nijmegen
✅ 13 september: Dag van de Scheiding
✅ De nieuwste Hallo! Collega vacatures

>> Lees de nieuwe editie ook online via ISSUU.