De laatste maand van het jaar is aangebroken, de maand december. Tijd om je interieur gezellig te maken voor de feestdagen! Naast het plaatsen van een kerstboom, zijn er nog tal van mogelijkheden om je interieur sfeervol en warm aan te kleden. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Pak dit jaar groots uit met een grote kerstboom

Dit jaar blijven we massaal thuis, dus dan is het ook tijd om eens goed uit te pakken met een grote kerstboom. De trend is dit jaar om kerst ‘groots’ te vieren. Een kerstboom van meer dan 2 meter is dit jaar opmerkelijk geliefd.

Wees creatief en ga zelf aan de slag

Ga eens voor iets anders dan een kerstboom! Hang je kerstballen en lichtjes eens op aan een stevige dennentak of leg een kerstkrans op tafel en plaats er dikke witte of gouden kaarsen bij. Misschien heb je zelf nog creatieve ideeën?

Goud voor een luxe uitstraling

Er zijn vele trends waarmee jij je woonkamer omtovert tot een sfeervolle, warm kerstinterieur. De kleur goud hoort bij Kerst. En goud is in combinatie met wit een trend die ook dit jaar gebruikt kan worden voor een echte warme kerstuitstraling.

De leukste interieur cadeaus

Als je nog op zoek bent naar een sfeervol cadeau voor op tafel, aan de wand of in de zithoek, neem dan een kijkje bij Budget Home Store XXL Nijmegen. Daar hebben ze genoeg prachtige accessoires die passen in ieder interieur!

Shop je (woon)cadeaus online

Tijdens de drukke decembermaand, kun je er ook voor kiezen om gewoon vanaf je bank kerstcadeaus te shoppen. Lekker warm in je eigen huis. Het beste wooncadeau? Verras met een Budget Home Store Cadeaukaart  De cadeaukaart is besteedbaar in de webshop en de Budget Home Store woonwinkels.

Doneer een lichtje voor Stichting Leergeld Nijmegen

Helaas kunnen niet alle gezinnen Kerst vieren en leeft één op de 12 kinderen in Nederland in armoede. Zij en hun ouders staan elke dag voor een grote en moeilijke uitdaging.
Er is geen geld voor nieuwe kleren, een nieuwe fiets of laptop die ze nodig hebben voor school. Laat staan voor kerstcadeaus. Voor meer informatie kijk op https://www.doneereenlichtje.nl

Daarom gaat Budget Home Store XXL Nijmegen in de maand december zoveel mogelijk geld bij elkaar halen om ervoor te zorgen dat alle kinderen kunnen meedoen. Daarbij kunnen wij ook uw hulp heel goed gebruiken. Wij willen jullie vragen om een donatie te doen aan dit mooie initiatief. Samen maken wij het verschil en kunnen er veel kinderen geholpen worden.

Doneer direct!

Namens Budget Home Store XXL Nijmegen, Stichting Leergeld en de kinderen heel veel dank.