Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau? Kom dan eens langs bij familiebedrijf Decorama Glas & Graveerservice in Malden.

Wij zijn al sinds 1998 specialist in het bewerken van spiegel en glas. Denk hierbij aan maatwerk zoals een glasplaatje voor een fotolijstje tot spiegelwanden, monumenten, glas in lood, tiffany en glasfusen. Maar we staan vooral bekend om het graveren van verschillende materialen zoals hout, metaal, kunststof, leer en natuurlijk glas en spiegel. Je kunt teksten, afbeeldingen, logo’s en zelfs foto’s laten graveren. Zo maken we van een simpel en saai product een uniek en persoonlijk cadeau.

Wij hebben een standaard assortiment met glaswerk, spiegels en glazen sculpturen, maar het is ook mogelijk dat wij het helemaal op maat maken of dat je zelf iets aanlevert. Voor de zakelijke markt zijn er ook nog vele mogelijkheden, zoals relatiegeschenken, spiegels en glasplaten met logo’s als bedankje of voor een jubilaris. Door heel Nederland worden bij ruim 120 verkooppunten de naamborden en andere producten ook verkocht. Vind je dit ook interessant, kom dan langs! Als je zelf iets wilt proberen, dan hebben we ook nog verschillende workshops voor je. Als je die hebt gevolgd kun je deze nieuwe hobby verder uitvoeren in ons atelier, want die mag je dan gebruiken voor een kleine vergoeding.