Al 90 jaar ontwikkelt en produceert KelderBOX Packaging / AH Packaging duurzame transparante verpakkingen. Dat doet men voor bijna alle patissiers en chocolatiers in ons land en voor nog veel meer nationale en internationale bedrijven. KelderBOX Packaging werd in 1928 opgericht door de familie Kelder en sinds 2008 is Arie Hendriks de eigenaar. Sinds kort is daar nóg een onderneming bij gekomen: A Chocolates. Hier kunnen bedrijven en organisaties een eigen, uniek 3D-ontwerp laten maken in chocolade.

“Veel chocolatiers en patissiers hebben onvoldoende opslagmogelijkheden voor verpakkingen. Op initiatief van Anja Huisman lanceerden we voor hen de webshop van AH Packaging”, aldus Arie. Inmiddels hebben wereldspelers hen ontdekt. Namen mag ik niet noemen, aangezien veel bedrijven niet willen dat concurrenten weten waar hun verpakkingen vandaan komen, maar denk gerust aan de allergrootste (inter)nationale namen. KelderBOX Packaging / AH Packaging levert niet alleen verpakkingen, maar verzorgt het gehele proces van ontwikkeling tot productie.
Snel schakelen kan men ook: tijdens corona ontwierp KelderBOX Packaging / AH Packaging verpakkingen voor ‘sneltesten’.

Holy Sweets

Toen Roel Wagenaar zijn eigen patisserie Holy Sweets startte, werd Arie ‘ambassadeur’. Arie: “Samen waren we op zoek naar iets unieks voor Nijmegen, geschikt om cadeau te kunnen doen. Een cadeau waar je mee over de brug kan komen!”

Uniek 3D-ontwerp van A Chocolates

“Al met al ben ik ruim een half jaar bezig geweest om iets unieks te ontwerpen. Het moest in 3D worden.” Arie laat me een chocoladereep zien met daarop driedimensionaal de skyline van Nijmegen. “Na enig bloed, zweet en tranen lag het eerste ontwerp er, maar het is werkelijk uniek geworden.” Inmiddels heeft de CEO bij N.E.C. Wilco van Schaik de eerste reep ontvangen. Ik vraag Wilco naar zijn reactie. “Hoe mooi dat de trots van Nijmegen zo prachtig wordt weergegeven. Ik heb het naar mijn zin in Nijmegen en toen ik de reep ontving, zei ik dan ook: ‘Heerlijk Nijmegen!’”
De reep kan – heel toepasselijk – ook in rood, zwart en groen gekleurd worden. Je koopt hem exclusief bij Holy Sweets.

Meer weten? Kijk op www.holysweets.nl