Nabij het historische centrum van Zutphen, is door De Gouden Leeuw Groep een kleinschalige woonzorgvoorziening met persoonlijke zorg gerealiseerd. Deze woonvoorziening bestaat uit 29 luxe zorgappartementen en 7 ingerichte zorgstudio’s. De appartementen zijn gereed voor verhuur en de zorgstudio’s zijn beschikbaar voor tijdelijke zorg.

Geniet van een luxe en comfortabel appartement met zorg die afgestemd is op uw wensen. Op deze sfeervolle plek aan het water kunt u zowel tijdelijk als permanent genieten van exclusief wooncomfort, heerlijke maaltijden en persoonlijke zorg waarbij ú centraal staat. Wat uw woonwens en zorgvraag ook is, hier komt u niets tekort!

In de ruime, naar uw eigen smaak in te richten, appartementen zorgen de grote ramen voor veel daglicht en bieden u uitzicht op de groene omgeving. De stijlvolle architectuur versterkt de sfeervolle ambiance van deze unieke plek. De compleet ingerichte zorgstudio’s zijn ideaal bij herstel na een operatie of vakantie met zorg.

Binnen de woonzorgvoorziening vindt u diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken, zoals een restaurant, een wasserette en een activiteitenruimte. De maaltijden kunnen zowel in het restaurant als in uw eigen appartement opgediend worden. In de gemeenschappelijke activiteitenruimte worden met regelmaat gezellige activiteiten georganiseerd.

Maak een afspraak voor bezichtiging. Dat kan telefonisch (0575-798500 of 0314-628200) en per mail
(info@degoudenleeuwgroep.nl).