Op de woonboulevard aan de Wijchenseweg in Nijmegen is Budget Home Store XXL gevestigd. Keuze te over, aangezien de XXL Stores van het concept een compleet aanbod voeren op het gebied van wonen én slapen. En ‘budget’ in de naam zegt het al…wat jouw budget ook is, hier vind je altijd het perfecte interieur! Store Manager Barend van Delden vertelt enthousiast over de mogelijkheden.

Budget Home Store is onderdeel van een internationale Retail organisatie met meer dan 400 woon­winkels en koopt groot in, waardoor de prijzen bijzonder scherp zijn. En dat is niet het enige voordeel. Ook de snelle levering en uitmuntende service zijn pluspunten. Een groot deel van de collectie is altijd op voorraad, zodat je de aankopen in veel gevallen direct mee kunt nemen. Uiteraard is een groot deel van onze collectie geheel
naar eigen wensen samen te stellen.

Trendy of tijdloos

Budget Home Store biedt niet alleen een breed woonassortiment voor ieder budget, ook voor iedere smaak. Of je nu de laatste trends volgt, of juist houdt van een meer tijdloze inrichting, bij Budget Home Store vind je altijd wat je zoekt. Barend: “Vroeger kocht men vaak een bankstel voor het leven, tegenwoordig willen mensen meer wisselen en daarbij de nieuwste ontwikkelingen en trends volgen.” Hij leidt ons langs verschillende collecties. “Het leuke aan dit werk vind ik dat ik mensen kan helpen bij het uitzoeken van het juiste meubilair, zodat ze vrolijk thuiskomen.” Op haar site heeft Budget Home Store tevens tips staan. Hiermee bepaal je gemakkelijk welk meubel in jouw kamer past. Zo geeft de woonexpert advies met betrekking tot de stoffering, het model en de afmetingen van een meubel, maar ook op het gebied van zitcomfort: welke vulling moeten de zitkussens hebben en waar let je bijvoorbeeld op bij de rug­leuning van een bankstel?

Samenstellen naar eigen smaak

“We staan nu bij een bank die in verschillende opstellingen beschikbaar is zodat deze perfect aansluit bij jouw wensen, interieur en ruimte van je woonkamer. Wij staan uiteraard altijd voor je klaar met deskundig advies of tips”, vervolgt Barend. “Ook tafels zijn in verschillende afmetingen te krijgen en zijn goed te combineren met onze meubelprogramma’s.” Het ‘mix and match’-principe, dat vooral bekend is van de kledingbranche, is hier dus van toepassing op meubilair. Hoe handig is dat?! In de winkel zijn verschillende woonkamers ingericht ter inspiratie, zodat je kunt zien welke meubels en accessoires goed bij elkaar passen. 

Interessante deals en kortingen

Budget Home Store biedt regelmatig deals op meubels aan, zoals voordelige setprijzen. En wil je jouw bedrijf, kantine, horecagelegenheid, B&B, hotel of vakantiehuisje(s) opnieuw inrichten: ook daar helpt Home Store je graag bij, want van werkplek tot bedrijfskantine, Budget Home Store XXL heeft het.

Onderhoud

“En heb je nieuwe meubelen bij een van de Budget Home Store woonwinkels gekocht, maar zit je nog met vragen over het onderhoud ervan? Neem dan vooral contact met ons op, want we adviseren je graag omtrent alle mogelijkheden betreft onderhoud en reiniging!”, besluit Barend. 

budgethomestore.nl/nijmegen  Wijchenseweg 150, Nijmegen