Daar komt Janneke met haar hoofd om de hoek van de deur. ‘Ik ga buiten spelen,’ zegt ze. ‘Ga je
mee?’ ‘Ik mag nog niet,’ zegt Jip treurig. ‘Ik moet nog zes stukjes boterham opeten.’ ‘Wat zit erop?’ vraagt Janneke. ‘Muisjes,’ zegt Jip. ‘Chocolade muisjes.’ ‘Ik zal er twee opeten,’ zegt Janneke, ‘en jij ook twee, dan is het op.’ (fragment uit ‘Jip en Janneke spelen buiten’ – Annie M.G. Schmidt). Eet die boterham op en ga net als Jip en Janneke het avontuur aan!

Peuter- en kleutergym

Kleine kinderen hebben van nature bewegingsdrang. Het is heel belangrijk om ze daarin te ondersteunen en te stimuleren. Het is gezond voor elk opgroeiend kind om elke dag flink te bewegen. Het is goed voor de conditie, het uithoudingsvermogen, het evenwichtsgevoel, de motorische ontwikkeling en de groei. Het kind leert uitdagingen aan te gaan en krijgt zelfvertrouwen. De basis voor plezier in sporten en bewegen wordt in de vroege jaren gelegd. De lessen worden gegeven door eerste graads docenten bewegings onderwijs. De lessen zijn maandagmorgen in de Weezenhof en woensdagmiddag in ’t Hert.

Meer weten? aktiefzwanger.nl

Fantastisch kinderfeestje bij Clown Kwibus

Voor een leuk kinderfeestje in de regio Nijmegen, ga je naar Clown Kwibus in Groesbeek. Er zijn heel veel attracties in de binnenspeeltuin, zoals: een klimtoren, springkussen en trampolines. Verder is er een goochelact waarbij de jarige mag assisteren, is er de limonadefiets, worden er ballondieren gemaakt en nog véél meer! Een kinderfeestje bij Clown Kwibus is geheel verzorgd, van animatie tot en met eten en drinken. Je hebt geen kind meer aan ze. De jarige zal een geweldig verjaardagsfeest hebben, net zoals de uitgenodigde kinderen. ACTIE!
Bij vertoon van deze publicatie ontvang je € 20,- korting!

Waar? clown kwibus, Zevenheuvelenweg 14, GROESBEEK | clownkwibus.nl

Huur een Lasergame Slechts € 50,- voor een heel weekend!

Speel lasergame op een eigen locatie met de lasergamekist van www.huureenlasergame.nl. Het bos, park, strand of zelfs je eigen achtertuin, overal kun je lasergame spelen, overdag of in het donker. Iedere kist bevat 10 lasergame pistolen, teamlintjes, 2 teamvlaggen, VIP maskers , een handleiding, speluitleg en gratis oorkondes voor de deelnemers.
Uitbreiding is uiteraard mogelijk zie hiervoor onze website. Afhalen in regio Nijmegen of bezorging bij een PostNL punt mogelijk. Voor meer informatie en boekingen bezoek onze website.

Waar? Lieskes wengs 5B, Leuth | www.huureenlasergame.nl | 024 – 301 00 70

Monkey Moves

Monkey Moves leert kinderen van 1,5 tot 9 een leven lang gezond bewegen. Monkey Moves biedt: iedere drie weken een andere sport, lekker apenkooien in een steeds afwisselende jungle, altijd muziek en dansen, gegarandeerd meer zelfvertrouwen voor alle apekoppies! Een kind groeit razend snel en met de juiste sturing op het juiste moment kun jij jouw apekop helpen zich optimaal te ontwikkelen. Dat doen wij met multisportlessen als middel voor fitte zelfredzame kinderen met een positief zelfbeeld! Voor sportieve kinderfeestjes kun je ook bij Monkey Moves terecht.

Meer weten? MonkeyMoves.nl | 06 – 39 46 66 32

Kinderfeestjes? De Schmink Mevrouw helpt!

Kinderen die lachen, in een verhaal stappen en een rol mogen spelen. Geheel in een thema of op de creatieve flow van de kinderen op dat moment. Van creatieve tot sportieve feestjes. De Schmink Mevrouw levert pakketten vanaf 100 euro, met schmink als hoofdonderdeel. Daar krijg je een uitgebreid draaiboek bij, vol met verschillende spel ideeën, met boodschappenlijstje, uitnodigingen en bedankjes met een livefoto. Informatie via info@deschminkmevrouw.nl 

Meer weten? www.deschminkmevrouw.nl

Waalhalla Skatecentrum

Waalhalla is een leuke locatie voor het geven van je kinderfeestje, misschien wel het stoerste kinderfeestje van Nijmegen! Met ervaren docenten en een geweldig skatepark zijn de mogelijkheden eindeloos. Ouders kunnen toekijken of genieten van ons terras! De lessen zijn in groepsverband en afgestemd op jouw skills!
Na de les van 1 uur waarin de basistechnieken worden aangeleerd is er de mogelijkheid om nog vrij te skaten, wat te drinken of eten. Interesse? Neem contact met ons op.
Voor info of een vraag mail naar info@waalhalla-centrum.nl.

Waar? Waalhalla, Winselingseweg 12, Nijmegen | waalhalla-centrum.nl

Pret Inn Jump

Kom naar dé jumphal van Malden, met allerlei bijzondere toepassingen in combinatie met trampolines. Zoals een klimmuur, een survival baan, een evenwichtsbalk, een groot kussen waar je vanaf zo’n twee meter op springt en nog veel meer. Tevens ook een toplocatie voor kinderfeestjes voor jong en oud. Gebruik maken van alle genoemde faciliteiten hierboven. Een gereserveerde tafel staat voor jullie klaar, waar ouders onder het genot van een hapje en een drankje de stunts in de gaten kunnen houden. Kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 kinderen. Reserveer vooraf.

Waar? Pret Inn Jump, Schutkolk 7, Heumen | pretinnjump.nl

Amusementspark Tivoli, ‘t leukste pretpark voor kids!

Kom spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor families met kids vanaf 2 jaar! Het pretpark heeft superleuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken. Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden. Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, zweefmolen, trampolines, botsauto’s, draaimolen, treintjes, buggy’s, midgetgolfbaan, binnenspeeltuin en nog veel meer… Samen met vriendjes of familie kun je in alle attracties, maar je kunt ook heerlijk alleen spelen. Onbeperkt spelen? Koop dan nu een voordelig abonnement.

Waar? Amusementspark Tivoli, Oude Kleefsebaan 116, Berg en Dal | parktivoli.nl

HARM’s Hoeve, de leukste belevenisboerderij van Gelderland

Bij HARM’s Hoeve is er genoeg te doen voor iedereen. Er zijn koeien, geiten, schapen, kippen en een pony. Deze dieren kunnen gevoerd en geaaid worden, er kan rondgereden worden over de boerderij op traptractors en skelters, er is een kabelbaan, zandbak, trampolines en nog veel meer te beleven. Daarnaast is er een boerderijcafé waar je kunt genieten een heerlijk kopje koffie met appeltaart,huisgemaakt worstenbroodje of andere lunchgerechten. HARM’s Hoeve is gratis toegankelijk. Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 10-18 uur. Tot snel bij HARM’s Hoeve!

Waar? HARM’s HOEVE, Westerkanaaldijk 5, Malden | harmshoeve.nl