In het weekend van 2-3 februari wordt het nieuwe februari nummer van Hallo! Nijmegen huis-aan-huis verspreid in Nijmegen. Weer een gloednieuwe editie vol interessante verhalen uit onze mooie regio. Op de cover pronkt dit keer Osteria Pomodoro. Een nieuw restaurant dat op 9 februari haar deuren opent in Lent, in ‘Het Witte Huis’ op de Pastoor van Laakstraat 54. Je kunt er onbeperkt genieten van de lekkerste Italiaanse gerechten: kwalitatief hoogwaardige gerechten, maar betaalbaar!

Ook vind je in de nieuwe Hallo! Nijmegen hoe je jouw huis op het gebied van interieur en duurzaamheid kunt verbeteren. En kun je natuurlijk een nieuwe ‘Spiense bij’ lezen met, dit keer, de stewards van N.E.C., mooie prijzen winnen met de Hallo! Nijmegen Woordzoeker én vind je de 4 beste inzendingen van onze foto actie van afgelopen periode.

Verder besteden we speciale aandacht aan het Bombardement op Nijmegen 75 jaar geleden en vertelt Mireille Peters van het Huis van de Nijmeegse Geschiedenis in haar column over die dag dat alles anders werd.

Ontvang je Hallo! Nijmegen niet thuis? Hier vind je alle afhaalpunten. Maar je kunt de nieuwe editie ook online lezen via ISSUU.