Er is toch niets fijner dan een schoon en opgeruimd huis? Als je veel spullen bewaart, dan kan jouw huis op den duur minder overzichtelijk worden. Dit wil je natuurlijk voorkomen. Daarom geeft Budget Home Store XXL een aantal tips om jouw spullen op te bergen. Veel succes!

Ga voor een kast met opbergruimte

Kasten zijn ideaal voor het opbergen van spullen, want op deze manier ziet het er netjes en opgeruimd uit en krijg je snel het overzicht terug. Bewaar je veel spullen? Dan is een extra kast meer dan welkom. Bij Budget Home Store XXL in Nijmegen shop je verschillende kasten. Neem bergkast Santos, een moderne, industriële kast met schuifdeur, legplanken en 3 lades. Ideaal om jouw boeken, glaswerk en servies in op te bergen. Opgeruimd staat netjes!

Heb je in jouw woonkamer geen plaats voor een extra bergkast? Gelukkig zijn er ook andere meubels waarin je spullen op kunt bergen. Neem bijvoorbeeld dit TV-meubel Brody met 1 lade en 2 deurtjes. Ruimte genoeg om rondslingerende kabels en andere tv-toebehoren in kwijt te kunnen.

Wandrek of planken aan de muur

Als je in een groot huis woont, heb je meer dan genoeg opbergruimte. Je kunt jouw spullen dan opbergen in de kelder of op zolder. Misschien heb je nog wel een extra lege kamer om al jouw ongebruikte spullen in op te slaan. Maar wat doe je als je niet gezegend bent met veel ruimte? Als je planken of een wandrek ophangt, dan kun je daar al veel spullen op kwijt, zoals boeken, plantjes of fotolijstjes.

Spullen bewaren of weggooien?

Voordat je een nieuwe opberger gaat kopen, kun je vooraf een grote schoonmaak houden. Je selecteert welke spullen je nog nodig hebt en welke weg kunnen. Stel jezelf de vraag of je echt nog wel zoveel spullen wilt bewaren. Als je iets weg wilt doen, overweeg om je spullen dan online te verkopen of geef ze aan de lokale tweedehandswinkel.

Over Budget Home Store XXL Nijmegen

De bewuste keuze als je jouw woonkamer, slaapkamer of eetkamer opnieuw in wilt richten. Of het nu gaat om een nieuw bankstel, eettafel, boxspring of een relaxfauteuil. Voor iedere smaak wat wils en zeker zo belangrijk: ook voor ieders budget! Je vindt bij Budget Home Store XXL Nijmegen een uitgebreide collectie meubelen, kleinmeubelen en leuke accessoires. Kijk voor de openingstijden op www.budgethomestore.nl/nijmegen