Nijmegen, 23 augustus 2021 – Eerder vandaag maakte GaragePark de komst van een nieuw park in Nijmegen bekend. Op bedrijventerrein Oostkanaaldijk aan de Ambachtsweg in Nijmegen bouwt de marktleider een nieuw park met maar liefst 93 garageboxen, waarvan de verkoop inmiddels is gestart. Hiermee komt GaragePark tegemoet aan de groeiende vraag naar goed beveiligde opslag- en bedrijfsruimtes in de regio. De bouwwerkzaamheden starten in het eerste kwartaal van 2022, zodat ondernemers naar verwachting halverwege het jaar hun box in gebruik kunnen nemen.

Na Apeldoorn en Tiel is GaragePark Nijmegen de derde Gelderse locatie. Het nieuwe park ligt vlakbij de Energieweg, de verbinding tussen de A73 en de nieuwe stadsbrug ‘de Oversteek’ van Nijmegen richting Arnhem. Hierdoor is GaragePark Nijmegen niet alleen goed bereikbaar voor (startende) zzp’ers en ondernemers uit Nijmegen, maar ook voor degenen die uit de richting van Tiel, Oss, Wijchen en Venray moeten komen. “Wij verheugen ons erg op onze komst naar de grootste en oudste stad van Gelderland”, zegt Rick Venema, directeur en oprichter van GaragePark. “Ondanks dat er in Nijmegen veel bedrijvigheid is, zijn dit soort volledig gefaciliteerde en zeer goed beveiligde opslag- en werkruimtes nog onvoldoende beschikbaar. Op deze locatie aan de Kanaalhaven zijn ondernemers uit de regio zowel via land als water goed bereikbaar. Het doet me goed dat we hen met ons eigen concept nieuwe opties bieden in de lokale opslag- en bedrijfsruimte markt. Zo hebben zij uiteindelijk meer keuzemogelijkheden.”

Uitbreiding

Met de bouw van GaragePark Nijmegen komt het totaal aantal parken van de marktleider op 39, verspreid over heel Nederland. De locatie in de Keizerstad is alweer de zesde uitbreiding van dit jaar. Venema: “Het vinden van een geschikte locatie is in deze tijd makkelijker gezegd dan gedaan, dus ik ben erg blij dat de tiende stad van Nederland op deze manier kennismaakt met ons concept. Zo zie je zeer goed beveiligde opslag- en werkruimten met faciliteiten als een eigen postbus en sanitaire voorzieningen nergens anders terug in de regio. Wij verwachten hierdoor dat we de ruim 13.000 zzp’ers binnen een straal van tien minuten rijden met onze boxen kunnen ondersteunen. Hoewel wij ons nu vooral focussen op het succesvol maken van GaragePark Nijmegen, zijn we altijd op zoek naar goed bereikbare grondposities in Nederland. Hiervoor houden wij ons aanbevolen.”

Veiligheid

Op het nieuwe park realiseert GaragePark 93 boxen, waarbij de vier verschillende types variëren van 15 tot 29 vierkante meter. Die boxen staan zowel op de begane grond als op de eerste etage. Bovendien beveiligt de marktleider de Nijmeegse locatie met behulp van de meest uitgebreide maatregelen. Venema: “Net als op onze andere parken hebben ondernemers in Nijmegen 24/7 toegang tot hun box, of kunnen ze hem vanwege de BORG-2 gecertificeerde beveiliging zorgeloos achterlaten. Daarnaast beveiligen we GaragePark Nijmegen extra met LIVE toezicht. Niet alleen nemen onze camera’s op, ze fungeren ook als bewakers die constant alles zien en meteen handelen bij verdachte situaties. Zo kan de beveiligingssurveillant moeiteloos een parkbeheerder langs laten komen of in het uiterste geval gelijk de politie of andere hulpdiensten waarschuwen. Gelukkig is dat op andere parken tot nu toe niet nodig geweest.”

Over GaragePark

GaragePark is marktleider op het gebied van garageparken. Sinds 2007 verzorgt GaragePark het volledige concept; van ontwikkeling en bouw tot verkoop en verhuur. De boxen bieden multifunctionele, centraal gelegen en goed beveiligde opslag- en werkruimte. Momenteel heeft GaragePark meer dan 5.000 garageboxen verspreid over 39 parken in Nederland. De garageboxen van GaragePark kunnen zowel worden gehuurd als gekocht. Daarnaast kan een garagebox dienen als een belegging met een aantrekkelijk rendement.

Meer weten? Kijk op garagepark.nl