December is voor de meeste kinderen de leukste maand van het jaar. Gezellig samen de kerstboom versieren, de feestdagen vieren met de hele familie. En natuurlijk de spanning van mooie cadeautjes uitpakken. Helaas geldt dit niet voor ieder kind.

Stichting Het Vergeten Kind

Het Vergeten Kind zet zich in voor kinderen in Nederland die het moeilijk hebben, omdat er thuis veel problemen zijn. Want elk kind heeft veiligheid, stabiliteit, warmte en vertrouwen nodig om zich positief te ontwikkelen. Zodat deze kinderen de toekomst met nieuwe moed tegemoet gaan.

Duizenden kinderen in Nederland voelen zich eenzaam met Kerst. Zij zijn uit huis geplaatst of groeien op in een onveilig of instabiel gezin. Juist in december missen zij de warmte en gezelligheid van Kerst. Zij zien hoe iedereen een fijne Kerst heeft en voelen zich eenzaam en geïsoleerd door problemen thuis. Zo’n Kerst gun je toch geen enkel kind?

Stuur deze kinderen een kerstwens!

Stichting Het Vergeten Kind wil dat geen enkel kind zich eenzaam en alleen voelt deze Kerst. Daarom verzamelen we zoveel mogelijke lieve kerstwensen. Help je mee om alle vergeten kinderen van Nederland een hart onder de riem te steken? Schrijf jouw kerstwens op een kerstbal en laat zien dat jij aan hen denkt. De mooiste berichten komen in een kerstbal in een prachtige kerstboom bij de Winter Efteling. Zodat de kinderen ze kunnen lezen tijdens de Heppie Wintertour.

“Mijn wens is dat zo veel mogelijk vergeten kinderen deze december maand onbezorgd lachen, fanatiek spelletjes spelen of gewoon gek doen omdat ze daar zin in hebben.” – Angela Schijf

De Heppie Wintertour

Speciaal voor 1.500 kinderen uit kwetsbare gezinnen organiseert Het Vergeten Kind op zaterdag 21 december de Heppie Wintertour. Een onvergetelijke en zorgeloze dag boordevol winters kinderplezier in een pretpark. Zodat ze weer even gewoon kind zijn en hun zorgen opzij kunnen zetten. Plezier maken geeft kinderen veerkracht en helpt hen omgaan met hun moeilijke thuissituatie. Deze magische kerstdag wordt een herinnering voor het leven. Deze magische kerstdag wordt een herinnering voor het leven.

Ga naar www.hetvergetenkind.nl en laat jouw kerstwens achter!