45 volwaardige holes in een schitterende, heuvelachtige omgeving maken Golfbaan Het Rijk van Nijmegen tot een klasse apart.

Net als in de baan worden in het gezellige clubhuis van Het Rijk van Nijmegen de begrippen Kwaliteit en Gastvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven. De golfbaan beschikt ook over een overdekte driving range, een putting green en uitgebreide oefenfaciliteiten. Door de toevoeging van moderne virtual technologie met behulp van TrackMan leidt het oefenen en lessen tot een golfervaring ‘next level’.

Sportieve em culinaire mogelijkheden

Vanzelfsprekend kun je op Het Rijk van Nijmegen je zakelijke bijeenkomst combineren met de golfsport. Of je nu kiest voor een golfclinic of een golfronde, de balans tussen ontspanning en inspanning doet wonderen. Wanneer je jouw bijeenkomst smakelijk wilt omlijsten bieden wij veelzijdige culinaire mogelijkheden voor ieder moment van de dag.

Kopje koffie, borrel, lunch of diner

Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een kopje koffie, lunch of borrel op Golfbaan Het Rijk van Nijmegen. Ons gezellige clubhuis is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet je op ons terras van een prachtig uitzicht over de golfbaan.

Kennismaken met golf

Enthousiast geworden, maar nog wel even letterlijk en fi guurlijk de slag te pakken krijgen? Schrijf je dan in voor de groepsles ‘Kennismaken met golf’! Voor slechts € 15,00 golf je 1,5 uur onder begeleiding van een professional. Niet zo’n golfer, maar wel liefhebber van een mooie groene omgeving? Men zoekt nog collega’s voor de horecaafdeling. Fijn zijn ook de werktijden opeen golfbaan.

Meer weten? Kijk op Golfbaan Rijk van Nijmegen.