Bij een woonmaand denken we niet alleen aan het interieur, ook aan het exterieur. Steeds meer mensen zien het belang van een groene tuin in. Het liefst willen zij een tuin die een eenheid vormt met binnen. Voor de meest moderne, maar ook voor traditionele beplantingen kun je bij De Batterijen terecht.

In Ochten ligt dé fruit- en sierbomenspecialist van de regio. Sterker nog, het is een van Néderlands grootste kwekerijen op het gebied van vruchtbomen. Zij zijn op de hoogte van de nieuwste trends en boomvormen en altijd op zoek naar nieuwe, betere of nostalgische bomen en planten. Een groot gedeelte van het aanbod wordt ook verkocht via de webwinkel. Vanaf half oktober is de beste tijd om fruitbomen, bos- en haagplantsoen, beuken, laanbomen en kleinfruit in de volle grond te planten. Hoog tijd om er eens een kijkje te nemen!

Ontwerp & aanleg

Naast een enorm assortiment aan beplanting voor tuinen, projecten en landschappen, kun je bij De Batterijen terecht van ontwerp tot begeleiding bij de aanleg. Door de opgedane specialistische kennis en ervaring, biedt De Batterijen in iedere situatie een oplossing of advies.

Meer weten?
Bezoek ons op de Bonegraafseweg 68, Ochten | www.batterijen.nl