Hans Dekker Automobielen (HDA) is een dynamisch bedrijf aan de Nieuweweg in Wijchen met meer dan 20 jaar ervaring. Een bedrijf dat weet wat de klant wil. Eigenaar Hans Dekker is ondernemers en particulieren op een betrokken, laagdrempelige manier van dienst.

HDA bestaat al sinds 2005. Hans is een echte auto­fanaat die al van kleins af aan wist dat hij ooit een eigen zaak wilde. “Stap voor stap zijn we hier naartoe gegroeid. We begonnen met het bedienen van de zakelijke markt. Zó veel particulieren vroegen of ik wilde uitkijken naar een auto voor hen, dat zij nu ook bij mij terecht kunnen.”

Alles onder één dak

Vanuit de showroom biedt Hans met zijn team alles op het gebied van mobiliteit voor zakelijke klanten en particulieren. “Je kunt wel alleen een auto verkopen, maar liever zorg ik voor mobiliteit in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld door verzekeren, financieren, onderhoud, banden, accessoires, reparaties en schade­herstel. Alles kan geregeld worden met slechts één aanspreekpunt.”

Import

Hans levert nieuwe en jong gebruikte auto’s. Qua merken is alles mogelijk: van Suzuki tot BMW en van Tesla tot Renault. “Ook zoeken wij in opdracht van de klant de juiste auto. De klant geeft zijn wensenlijstje en ik ga op zoek naar die betreffende auto, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik bemiddel ook en begeleid het importtraject. Dat alles gebeurt tegen een reële prijs.”

De tijd nemen

HDA onderscheidt zich door een betrokken, oprecht geïnteresseerde aanpak. “We nemen de tijd voor onze klanten, ook als we vooraf weten dat we niet direct iets gaan verkopen. We tonen interesse in mensen en onthouden persoonlijke dingen. Als iemand een auto zoekt, kijken we eerst wat iemand precies zoekt. Daar gaan we samen rustig voor zitten. Het is ook geen pakje suiker wat je koopt… En heel belangrijk: we komen na wat we beloven.” En dat blijkt wel, want iedereen komt graag terug! Mocht er nu onverhoopt toch eens iets niet goed gaan, of er zou een probleem na aflevering zijn, dan kun je altijd rekenen op een goede oplossing.

Ook nu kun je bij HDA terecht. Uiteraard worden alle veiligheidsmaatregelen in acht genomen.

Meer weten?
www.hansdekkerautomobielen.nl
Nieuweweg 204, Wijchen