Hans Dekker Automobielen is een dynamisch bedrijf aan de Nieuweweg in Wijchen met meer dan 20 jaar ervaring. Een bedrijf dat weet wat de klant wil. Eigenaar Hans Dekker is particulieren en ondernemers in de regio op een betrokken, laagdrempelige manier van dienst.

Het is een zoete inval in de nieuwe showroom van Hans Dekker Automobielen. Vaste klanten en geïnteresseerden lopen af en aan. Dat gaat hier elke dag zo, vertelt Hans. “Waar beweging is, willen mensen zijn. De receptie zit in de showroom, daardoor heb je al veel aanloop. Maar het is hier ook gewoon gemoedelijk, mensen lopen rustig een rondje en drinken een kopje koffie. Dat laagdrempelige vind ik belangrijk. Kom dus gerust eens bij ons langs, of kijk alvast even bij occasions.”

Samenwerking met Auto Meeg

Hans Dekker Automobielen bestaat al sinds 2005. Hans is een echte autofanaat die al van kleins af aan wist dat hij ooit een eigen zaak wilde. “Stap voor stap zijn we hier naartoe gegroeid. Ik zat voorheen in een bedrijfshal aan de Hogelandseweg, maar ben op 1 juni 2018 verhuisd naar dit pand, de voormalige Auto Meeg-showroom. Auto Meeg ging stoppen met het showroom gedeelte en ik kende Nol Megens al. Omdat mijn bedrijf groeide, zocht ik een nieuwe locatie. De samenwerking met de reparatie- en onderhoudstak Autoservice Meeg is prettig: mijn klanten kunnen terecht in de werkplaats en zij kunnen weer mensen naar mij doorsturen.”

Alles onder één dak

Vanuit de nieuwe showroom biedt Hans met zijn team alles op het gebied van mobiliteit voor zakelijke klanten en particulieren. “Je kunt wel alleen een auto verkopen, maar liever zorg ik voor mobiliteit in de breedste zin van het woord. Bijvoorbeeld door verzekeren, financieren, onderhoud, banden, reparaties en schadeherstel. Alles kan geregeld worden met slechts één aanspreekpunt.”

‘We nemen de tijd en zijn geïnteresseerd in jouw persoonlijke wensen’

Import

Hans levert nieuwe en jong gebruikte auto’s. Qua merken is alles mogelijk: van Suzuki tot BMW en van Tesla tot Renault. “Ook zoeken wij in opdracht van de klant de juiste auto. De klant geeft zijn wensenlijstje en ik ga op zoek naar die betreffende auto, zowel in Nederland als in het buitenland. Ik bemiddel ook en begeleid het importtraject. Dat alles gebeurt tegen een reële prijs. Natuurlijk moet je geld verdienen, maar dat hoeven geen bergen te zijn. Ik heb liever dat de klant tevreden is en terugkomt. Alleen dan kun je je continuïteit borgen.”


De tijd nemen

Hans Dekker Automobielen onderscheidt zich vooral door een betrokken, oprecht geïnteresseerde aanpak. “We nemen de tijd voor onze klanten, ook als we vooraf al weten dat we niet direct iets gaan verkopen. We tonen interesse in mensen en onthouden persoonlijke dingen. Als iemand een auto zoekt, kijken we eerst wat iemand precies zoekt. Daar gaan we samen rustig voor zitten. Het is ook geen pakje suiker wat je koopt natuurlijk. En heel belangrijk: we komen na wat we beloven. En dat blijkt ook wel, want de mensen blijven allemaal terugkomen.”

Klantervaring

Arno Jansen is één van de klanten die Hans Dekker al vele jaren weet te vinden. Hij vertelt: “Ik ken Hans al tien jaar. Destijds heeft hij voor mij een auto gekocht in Duitsland. Dat ging erg goed. Je geeft gewoon door wat je graag wil en hij zoekt er iets bij, dat is natuurlijk ideaal. En hij regelt het van A tot Z, je wordt echt ontzorgd. Hans is betrouwbaar, eerlijk, oprecht en denkt mee met de klant. Je weet ook zeker dat hij terugbelt als je hem iets vraagt. En dat is bijzonder, vind ik.”

Benieuwd naar de ervaringen van andere klanten? Op de site van Hans Dekker Automobielen vind je meer reviews.

Meer weten?
Nieuweweg 204, Wijchen
024 – 357 30 59
www.hansdekkerautomobielen.nl