’s Zomers geven weermannen en -vrouwen ons niet alleen een idee van hoe het weer er in zijn algemeenheid de komende dagen uit gaat zien. Regelmatig koppelen zij aan die weersvoorspelling een activiteit. Is het bijvoorbeeld terrasjesweer, hoe gaat het strandweer er uit zien, of welk cijfer krijgt het BBQ-weer. En dat ‘BBQ-weer’ krijgt nu hoge scores.

Kortom: perfect weer om lekker buiten te zijn. Maar – je voelt de ‘maar’ al aan­komen – we kúnnen momenteel niet samen naar buiten. Dat wil zeggen: we kunnen niet (of beperkt in aantal) naar parken, bossen, de Waalkade, terrasjes, enzovoort. Wat is er dan leuker en fijner dan in eigen tuin te genieten van een uitgebreide barbecue?

Onontdekte mogelijkheden & talent

Pak bijvoorbeeld extra feestelijk uit op de komende feestdagen zoals Vaderdag of Pinksteren. En bedenk daarbij dat er veel méér mogelijk is dan alleen vlees(producten). Gaar eens langzaam een visje, of ontdek hoe verrassend groenten smaken als je ze bereidt op de barbecue. Heb je geen barbecue? Wat let je om juist nu, in de vrij­gekomen tijd, je skills eens te testen?

Specialisten

Zowel supermarkten als slagers bieden een uitgebreide keuze aan BBQ-producten. Ook kun je naast het vaste assortiment vaak zelf schotels samenstellen. Keurslager Tim Janssen is zo’n adres waar dat kan. Een specialist in catering en barbecues voor grote(re) gezelschappen is Dé Smaakcateraar. Dus als we weer volop samen kunnen zijn, weet je waar je terecht kunt. We kunnen ons heel goed voorstellen dat je, als het zover is, je eigen kookkunsten even wil laten voor wat die zijn en van alle gemakken voorzien wil worden.


Bij Dé Smaakcateraar vind je alles onder één dak

om van je feest een geslaagde happening te maken. Thuis of buiten de deur, vier je feest daar waar jij je lekker voelt. Er zijn tal van mogelijkheden voor het invullen van een lunch, buffet, barbecue, diner of walking dinner. Wij denken graag met je mee!

En ook al is het momenteel even allemaal anders. Wij zijn achter de schermen druk bezig om nieuwe concepten uit te denken, want we kunnen niet wachten om weer aan de slag te gaan!

Meer weten? www.desmaakcateraar.nl