Yes! In het weekend van 2 en 3 mei verschijnt het mei nummer van Hallo! Nijmegen! In deze bijzondere tijd zullen we ons uiterste best doen om ‘Hallo! Nijmegen’ te laten blijven verschijnen, om je zo goed mogelijk te blijven informeren over wat er in onze regio speelt. Ook deze edities willen we onze lezers en adverteerder extra bedanken. Zonder jullie zouden er geen uitgaven zijn, bedankt! Wat lees je deze editie in Hallo!? Wij vertellen het je!

De RegioBank bestaat dit jaar 100 jaar. Een eeuw geleden werd met de oprichting van CVB Bank de basis gelegd voor wat RegioBank nog altijd is: een bank waar persoonlijk contact vanzelfsprekend is en waar je zélf bepaalt hoe je jouw financiële zaken regelt. RegioBank telt zo’n 530 kantoren. Voor de nieuwe editie van Hallo! Nijmegen spraken wij met de zelfstandig adviseurs die in Beuningen, Leuth, Malden, Ooij en Weurt gevestigd zijn. Je leest het in de coverstory.

Ook onze Nijmeegse Sieneke Peeters en Married At First Sight trouwambtenaar Marielle Jongmans doen hun verhaal. Veel leesplezier!


Hallo! Nijmegen editie 5-2020 met o.a.

💶 Regiobank al 100 jaar dichtbij
🎤 ‘Onze’ Sieneke vertelt wij wat niet weten…
💍 In gesprek met Married At First Sight en Nijmeegse trouwambtenaar MarielleJongmans
🚗 Hans Dekker automobielen is laagdrempelig, betrokken en persoonlijk
🍗 Het BBQ weer krijgt vandaag een 9!
🗞 Regionaal Nieuws
🧩 Win leuke prijzen met de Hallo! Nijmegen Woordzoeker

>> Lees de nieuwe editie ook online via ISSUU.