Het milieu is belangrijk voor je, dat begrijpen we. Het is bekend dat de rook van houtkachels ongezond kan zijn: die zorgt namelijk voor een verhoging van fijnstof in de atmosfeer en daar kun je ziek van worden. Dat wil je natuurlijk ook niet. Skantiek uit Driel heeft daarvoor dé oplossing!

De HETA SL 8 is misschien wel de schoonst stokende productie kachel ooit. De SL8 heeft een uitstoot van minder dan 3mg fijnstof en dat is 13 (!) keer lager dan de nieuwe norm die in 2020 ingevoerd wordt.

De kachel is extreem zuinig in houtverbruik en zeer goed regelbaar tussen 2 en 7kW zodat de kachel ook in kleinere en/of zeer goed geïsoleerde woonruimtes goed inzetbaar is.

De luchttoevoer kan zo goed geregeld worden dat de kachel ook 2-3kW warmte kan afgeven en toch extreem schoon blijft branden. De SL8 is hierdoor heel geschikt om op een kille voor- of najaarsdag even de kachel aan te steken en de kou uit het huis te verdrijven. Je kunt hierdoor behoorlijk besparen op je gasverbruik zonder overlast en met extreem lage uitstoot.

De SL8 kan zowel een klassieke als meer moderne uitstraling hebben. Door de grote ruit heb je een mooi zicht op prachtige vlammenspel. De uitvoering met zijruiten biedt nog meer zicht op de vlammen.

Meer weten?

De HETA SL8 is te koop bij Stantiek, gevestigd aan de Drielse Rijndijk 85 in Driel. Op donderdag, vrijdag en zaterdag is de showroom open van 10:00 tot 17:00 uur. Buiten deze tijden de showroom bezoeken? Bel 026 – 474 20 81 of kijk op www.houtkachels.nl voor meer info.