Ook dit jaar organiseerden Hallo! Nijmegen en Foto Roos samen een fotowedstrijd. Iedere maand werden lezers van ons blad en volgers van onze social media opgeroepen om foto’s in te zenden die met een maandelijks wisselend thema te maken hadden. We hebben het geweten; aan die oproepen werd flink gehoor gegeven!

Iedere maand werden uit de talloze inzendingen vier winnende foto’s gekozen voor publicatie. Aan het eind van de rit kon er gestemd worden op ‘het mooiste plaatje in de regio’, door uit alle winnende foto’s de absolute eindwinnaar te kiezen. En die eer viel Karsten Russ ten deel.

Winnende foto door Karsten Russ

“Mijn vader Bert en zus Judith zijn bijna net zo blij als ik! Tot vervelens toe leende ik hun camera’s om steeds nieuwe dingen te proberen. Er valt voor mij nog heel veel te leren, dus ik ben erg blij met de camera en met een cursus over de systeemcamera die ik bij Foto Roos mag volgen”, aldus een breeduit lachende Karsten.

Jos Verleg van Foto Roos (links) en winnaar Karsten Russ (rechts)

Foto Roos stelde voor deze wedstrijd een Nikon D3400 camera ter beschikking. Bij Foto Roos kan iedereen terecht voor diverse cursussen, zoals een beginnerscursus fotografie, een cursus fotografie in de praktijk, een cursus SLR / systeemcamera en een cursus beeldbewerking. Naast cursussen organiseert Foto Roos ook een werkgroep. Veertien maal per jaar komt een groep geïnteresseerden bij elkaar om aan opdrachten te werken. Zij krijgen daarbij advies van vakfotografen.

Enthousiast geworden? Schrijf je in voor een cursus bij Foto Roos en schiet vervolgens zelf de mooiste plaatjes!