Tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt, waarin een half miljoen kinderen samen gezond ontbijten op zo’n 2.500 basisscholen, vindt ook het Burgemeestersontbijt plaats. Burgemeester Bergman nodigt schoolkinderen van de Vuurvlinder in Beuningen uit voor een gezamenlijk ontbijt in het gemeentehuis. In het gemeentehuis schuiven ze samen aan de ontbijttafel. Een goed voorbeeld van een gezonde start van de dag.

U bent van harte welkom om hierbij te zijn. Meld u hier wel vooraf voor aan. Dit kan door te mailen naar publicaties@beuningen.nl.

Wanneer                           5 november 2019 van 8.30 tot 9.30 uur
Waar                                  Gemeentehuis Beuningen in de Raadszaal, Van Heemstraweg 46
Wat                                     Gezamenlijk ontbijt burgemeester en kinderen van basisschool
Wie                                     Leerlingen van bassischool de Vuurvlinder en burgemeester Bergman

Goed doel
Burgemeester Bergman betaalt symbolisch voor het ontbijt en doneert geld aan het goede doel ‘Het Vergeten Kind’. Het Vergeten Kind strijdt voor een Nederland waarin elk kind zich écht kind voelt, zich goed ontwikkelt en volwaardig meedoet in de maatschappij.

‘Neem tijd voor je ontbijt’
Het thema van de ontbijtweek is dit jaar dan ook: ‘Neem tijd voor je ontbijt!’. Hierin staat tijd niet alleen voor de minuten die besteed worden aan het ontbijt, maar ook de kwaliteit staat centraal. Een dag goed beginnen tijdens het ontbijt, waarin er aandacht besteed wordt aan het kind.

Beeld: Nationaal Schoolontbijt.