De enige vestiging die Kindergarden in Nijmegen heeft, maakt wel meteen een verpletterende indruk. In de voormalige Villa Geldersch Hof aan de bosrijke Postweg vind je in het monumentale pand zowel een kinderdagverblijf als een buitenschoolse opvang (BSO). Het is er huiselijk, kleinschalig en overzichtelijk met zowel binnen als buiten rijk geschakeerde voorzieningen.

De horizontale groepen bij Kindergarden zijn volledig toegespitst op verschillende leeftijdscategorieën. Zo zijn er groepen speciaal voor baby’s, voor dreumesen en voor peuters. Verder is er een BSO-groep met onder andere een kidskeuken, bibliotheek, kleinkunstatelier en een theaterruimte met podium.

Ruimte, groen en kleinschaligheid

In de ruime, maar tegelijk kleinschalige en overzichtelijke vestiging is alle meubilair op kindhoogte. De grote achtertuin heeft twee babytuinen die direct aansluiten bij de babygroepen. Er is een bamboebos, een zandbak, een peutertuin, er zijn fietspaadjes, klim- en speeltoestellen, zo’n 1.300 vierkante meter groen en bos op het eigen terrein.

Alles inclusief

De € 8,14 per uur voor de kinderopvang en € 7,40 per uur voor de BSO is all-in. Dat houdt in: inclusief babyvoeding, drinken, fruit, tussendoortjes en een dagelijks bereidde, warme lunch met verse groenten. En daar blijft het niet bij: ook Pampers, slaapzakjes en spenen zijn bij de prijs inbegrepen.

Uniek ‘Wereldwijs’-programma

Het eigen pedagogische programma ‘Wereldwijs’ is zonder overdrijven uniek. ‘Wereldwijs’ heeft zes ontwikkelgebieden, waarbij respect voor de autonomie van het kind centraal staat. Kinderen krijgen letterlijk en figuurlijk de ruimte om zelf te onderzoeken, te imiteren en te leren. Met speelgoed dat ze uitdaagt om hun motoriek, fantasie en creativiteit te gebruiken. Er is aandacht voor een gezonde leefwijze met een vast dagritme en veel tijd voor bewegen en buiten spelen.

Kom op rondleiding

Vestigingsmanager Mirande van Kerkhof vertelt je graag meer over de visie, aanpak en het pedagogisch programma. En kom je vóór 1 juli 2019 op rondleiding dan krijg je het prentenboek ‘Kikker is Kikker’ cadeau!

Meer weten?

www.kindergarden.nl | 020 423 54 22

Kinderopvang vanaf 2 mnd tot 4 jaar
2 babygroepen (0 t/m 2 jaar)
1 dreumesgroep (1 t/m 3 jaar)
2 peutergroepen (2 tot 4 jaar)
1 3+groep (3 tot 4 jaar)