Na langdurig te hebben samengewerkt bij een regionaal advocatenkantoor, richtten Thom Hermens, Piet Janssen en Anne Winters op 1 maart dit jaar hun eigen kantoor op. Een bijzondere tijd om te starten, maar ook een blijk van lef,
wat tevens de aanpak van het trio kenmerkt.

Bij LEFF geen eindeloze adviezen, maar een pragmatische benadering en een heldere aanpak. De focus ligt op juridische dienstverlening aan ondernemers (MKB) en particulieren.

Brede expertise & frisse aanpak

Ieder heeft eigen expertisegebieden, die elkaar perfect aanvullen waardoor de lijnen kort blijven. Zo staat LEFF advocaten je graag bij in geschillen op het gebied van onder meer het strafrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, huurrecht en verzekeringsrecht: de rechtsgebieden waarmee ondernemers en particulieren veelal in aanraking komen. Piet: “We houden van een frisse aanpak. Onze mobiele nummers staan gewoon op onze site, we zijn to the point en verwijzen vrijblijvend door naar andere (juridische) dienstverleners zoals rechtswinkels of juridische loketten, wanneer die gratis kunnen helpen.” Thom vult aan: “We willen dat onder­nemers en particulieren de weg naar ons gemakkelijk kunnen vinden. Het liefst zo snel mogelijk, zodat groter leed voorkomen kan worden en wij hen kunnen ontzorgen.”

Kosten

Anne: “Bij bepaalde zaken werken we op basis van gefinancierde rechtsbijstand, ook wel pro deo genoemd. Afhankelijk van de aard en omvang van de zaak zijn alternatieve tarieven mogelijk, zoals een vaste prijsafspraak. Zo komen cliënten niet voor verras­singen te staan. We werken bovendien samen met meerdere rechtsbijstandsverzekeraars.”

Incasso+ voor ondernemers

Een rekening die niet betaald wordt, of juist onterecht een factuur ontvangen? LEFF advocaten helpt je daarbij: geen standaard sommatiebrieven, maar maatwerk. LEFF advocaten denkt strategisch met je mee zodat het middel niet erger wordt dan de kwaal.

Pas tevreden als de klant tevreden is Met het belang en het doel van cliënten voor ogen, streeft LEFF advocaten naar het best haalbare resultaat. Als de klant tevreden is met hun inzet en de uitkomst van de werkzaamheden, dan is de doelstelling behaald. Vaak kan in het voortraject al veel ellende worden voorkomen, door niet te wachten tot een probleem escaleert. LEFF advocaten helpt je graag als sparring-partner: voorkomen is immers beter dan genezen!

Advies nodig? Bel gerust!
Het eerste oriënterende gesprek bij LEFF advocaten is altijd kosteloos.

LEFF advocaten
Waldeck Pyrmontsingel 77
Nijmegen | 024 200 67 17