Een oase van rust daalt op je neer zodra je Madaq Chocolatier in de Pauwelstraat betreedt. In een ontspannen sfeer met fijne lounge muziek en een rustiek interieur met Arabische invloeden kun je een keuze maken uit de meest verfijnde bonbons en chocoladerepen. Of genieten van huisgemaakt room-sorbetijs of warme chocolademelk bereid van jouw favoriete Madaq smaak aan de bar.

Klassiek cadeau

‘Er is altijd een gelegenheid voor chocolade’, vertelt de stralende oprichter Soufiane Mourabit. “Vanuit mijn Noord-Afrikaanse achtergrond ben ik gewend om te delen. Als je op bezoek gaat neem je een geschenk mee. Maar ook als gastheer of -vrouw presenteer je je gasten wat lekkers. Onze handgemaakte chocoladebonbons zijn kleine juwelen. Elegant, glimmend en barstensvol smaak. We verpakken ze in een stijlvol roodbruin doosje. Met de feestdagen, zoals de komende Pasen, hebben we speciale Pasen-cadeausets. Het bijpassende tasje personaliseren we met een lintje waarop je een eigen tekst kunt laten printen. Wie wordt daar niet blij van?”

12 smaken

“Madaq Chocolatier heeft twaalf verrassende smaken en is gemaakt van single origin chocolade. Dat is 100% natuurlijk en geeft de chocolade meer smaak. Maar 5% van de chocolade op de wereld is single origin. Ook voegen we niets toe. We werken uitsluitend met pure natuurlijke producten zoals hazelnoten uit Piemonte, Arganolie uit Marokko en kokos uit Sri Lanka. Van de twaalf smaakcombinaties zijn drie varianten vegan. De bonbons worden elke dag vers gemaakt in ons atelier in Velp. Elke bonbonsmaak heeft zijn eigen herkenbare gekleurde decoratie. Je kunt je eigen doosje samenstellen of een handige navulverpakking kopen. De bonbons wegen 11,5 gram maar zijn zo intens van smaak dat je aan één bonbon voldoende hebt. Je kunt het zelfs in plaats van een dessert nemen. Met Madaq chocolade maak je een duurzame en bewuste keuze dus”

Groots genieten

“Chocolade staat gelijk aan genieten. De beste ervaring is uiteindelijk proeven. Daarom nodig ik de Hallo Nijmegen lezer uit om een bonbon te komen proeven in de winkel. Wedden dat je een doosje meeneemt? Als cadeau of een verwenmoment voor jezelf.”

Madaq Chocolatier
Pauwelstraat 11
Nijmegen