Geen tijd om naar de opticien toe te gaan, of is dit niet mogelijk? Of vind je het gewoon fijn om in je eigen omgeving te zijn? Geen probleem, dan komt de opticien bij je op de koffie! Met alle voorzieningen die je bij de reguliere opticien vindt.

“Ik wil optiek voor iedereen zo toegankelijk mogelijk houden. Of het nu bij de klant thuis is of op het bedrijf, ik kom met mijn optiek naar je toe”, vertelt Bjorn. Hij is sinds 2003 werkzaam in de optiek, sinds 2012 gediplomeerd opticien en aangesloten bij de Nederlandse Unie van Optiekbedrijven. “Mensen willen ontzorgd worden. Ook kan niet iedereen tijdens openingstijden naar een opticien gaan. Als ik op locatie ben, zie ik bovendien de praktijksituatie van een klant en waar die tegenaan loopt – soms letterlijk! Op die manier kan ik direct inspelen op de wensen en behoeften van de klant. Het prettige is, dat ik met mijn pasbril ook direct kan laten ervaren hoe we je zicht kunnen verbeteren. Voor mij staat de klant altijd op nummer één. Ik ben flexibel in zowel mijn werktijden als in het meedenken naar de juiste oplossing. Deze service vind ik erg belangrijk. En ik geef altijd een eerlijk advies.”

Bjorn ziet zijn bedrijf als een hybride optiekzaak, want hij werkt zowel online als fysiek. Bjorn: “Online hoor ik je denken? Ja, ik heb zelfs een online paskamer! Upload vanuit je eigen omgeving een foto en bekijk welke bril bij jou past. Met één druk op de knop komt de bril dan naar mij, waarna ik een afspraak met je maak voor een oogmeting. Daarbij heb ik zo’n 150 modellen voorradig. Voor ieder wat wils dus!”

Vragen? Loop je ergens (letterlijk of figuurlijk) tegenaan? Bel of mail Bjorn, dan komt hij direct naar je toe!