Vanaf 1 september heeft Claudia Zuidema van Pure Mammacare zich gevestigd in Malden aan de Zwerfkei 5. Pure Mammacare is de speciaalzaak waar je terecht kunt als je een borstamputatie, borstsparende operatie of een borstreconstructie hebt ondergaan of moet ondergaan.

Een ingrijpende gebeurtenis, waarin je misschien het gevoel ervaart alle controle te verliezen. Het is daarom belangrijk dat je weer een positieve zin kunt geven aan jouw leven en het plezier om vrouw te zijn, herontdekt.

“Mijn doel is om jou te helpen bij het adviseren en aanmeten van de juiste (deel)prothese, lingerie, bad- en loungemode, zodat je weer met een goed gevoel je dagelijkse activiteiten kunt ondernemen. In mijn praktijk staan rust, privacy en professionaliteit hoog in het vaandel, dat is de reden dat ik alleen op afspraak werk. Ik ben gediplomeerd Mammacare adviseuse met ruim 20 jaar ervaring als verpleegkundige” vertelt Claudia vanuit haar praktijk. Pure Mammacare is SEMH-gecertificeerd en heeft contracten met alle zorgverzekeraars.

Sinds januari 2017 vind je Pure Mammacare op de locaties Dongen en in Claudia’s woonplaats Deurne. In september 2018 heeft zij ook een locatie in Weert overgenomen. “Ik heb enorm veel zin om ook in Malden, met net zoveel passie en liefde de vrouwen na, of voor een borstoperatie van dienst te zijn, zoals men gewend is op de andere locaties.”

Meer weten?
Pure Mammacare | Zwerfkei 5 | 6581 HN Malden
06 – 415 04 800 | info@puremammacare.nl
www.puremammacare.nl | Volg op Facebook: Puremammacare