Hi! Mijn naam is Lotte Smeets en ik ben werkzaam als Manager Operationele Zaken bij ROVINIJ dé zaak van mens en werk. ROVINIJ is een uitzendbureau in Nijmegen dat al meer dan 30 jaar actief is in de bouw, afbouw, techniek en administratie. Daarbij kun je denken aan functies als dakdekker, timmerman, schilder, monteur, lasser en uiteraard alle ondersteunende functies zoals secretaresse, financieel medewerker, et cetera.

ROVINIJ staat echt voor verbinding met haar medewerkers. Bij ons is niemand een “nummertje”, maar bouwen we juist een band met onze medewerkers op, weten we wat er speelt bij iedereen en krijgt iedereen altijd oprechte aandacht. Dat vinden we belangrijk en daar besteden we graag heel veel tijd aan! We maken duidelijk wat we voor de mensen doen en maken afspraken waarvan iedereen op de hoogte is én we houden ons uiteraard aan alles dat we toezeggen. Wat we beloven, doen we! Soms gaan we hiervoor verder of doen we meer dan van ons verwacht mag worden.

In deze bijzondere corona tijd is het behouden van die verbinding met de mensen best een uitdaging geworden. Ons kantoor is niet meer zonder afspraak te bezoeken en we kunnen ook geen gezellige bijeenkomsten organiseren of bij de bouwplaatsen langsgaan met wat lekkers. Toch weten we de medewerkers die voor ons aan de slag zijn nog steeds te binden door een team enthousiaste collega’s die zowel telefonisch als per WhatsApp het contact zoveel mogelijk proberen te onderhouden.

We onderscheiden ons door alle zaken goed te regelen én net even dat stapje verder te zetten. We denken mee met onze medewerkers en helpen ze waar mogelijk. We werken al jarenlang samen met een grote / vaste groep opdrachtgevers, waardoor we precies weten wie bij welke opdrachtgever het best past. Zo verzorgen we dat je op je plek zit! Wij streven namelijk steeds naar een langdurige samenwerking en dat kan alleen als we de juiste matches maken en een goede relatie hebben met tevreden medewerkers en opdrachtgevers.

De volgende vacatures hebben we doorlopend openstaan:
• Dakdekker
• Monteur
• Schilder
• Lasser
• Timmerman

Dit is slechts een greep uit onze vacatures. Voor een volledig overzicht van al onze vacatures verwijzen we je graag naar: www.rovinij.nl/vacatures.

Denk je na het lezen van bovenstaande; dat is echt een werkgever voor mij of ken je iemand die mogelijk niet helemaal op zijn of haar plek zit? Of ben je nieuwsgierig geworden en wil je gewoon wat meer informatie? Neem contact met mij op en dan plan ik graag een kennismaking in met mij of met een collega die het best aansluit bij jouw vraag. Wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen!

Dit kan door te mailen naar lotte@rovinij.nl of door te bellen of een WhatsApp te sturen naar 024 3606222 en naar mij te vragen. Graag tot snel!