‘Ze leefden nog lang en gelukkig.’ Helaas lopen niet alle sprookjes goed af. Wat te regelen bij een scheiding? We spreken scheidings­planner Willie Godschalk. Zijn organisatie is de grootste van Nederland.

Een scheidingplanner is een financieel deskundige, gespe­cialiseerd in de financiële en juridische afwikkeling van scheidingen. Willie: “Een scheiding is een financiële puzzel. Denk aan huis en hypotheek, kinderen en belastingen, pensioen­verdeling, de eventuele huwelijkse voorwaarden, verzekeringen en inkomen. Al deze vraagstukken hebben ook veel dwarsverbanden. Het is belangrijk dat alle puzzelstukjes goed op elkaar aansluiten, zodat je financieel verder kunt. Daar is een specialist voor nodig.”

Uniek concept

Er is meer mogelijk dan je misschien denkt. “In overleg kunnen we een financiële regeling treffen, zodat je verder kan. We maken de financiën inzichtelijk in een scheidingsplan, met daarin alle
facetten van de scheiding.

De kracht van De Scheidingsplanner is dat alle specialiteiten gebundeld zijn. “Van een eerste kennismaking tot en met de inschrijving van de echtscheiding bij de burgerlijke stand. Wij bieden één compleet advies.”

Meer informatie en/of aanvragen?
Ga naar www.scheidingsplanner.nl voor het gratis boekje ‘Een nieuwe start’.

De Scheidingsplanner Nijmegen
M: 06 26 66 86 66
willie.godschalk@scheidingsplanner.nl