Oktober staat al jarenlang internationaal bekend als een maand waarbij er wereldwijd extra aandacht is voor borstkanker. Een belangrijke maand dus, maar ook confronterend en moeilijk. Het verwerken en accepteren van de diagnose zelf is al heel zwaar, maar haaruitval kan het nóg ingrijpender maken. Anita Haarwerken staat je op professionele wijze bij.

In ons land krijgt 1 op de 7 vrouwen de diagnose borstkanker, van hen is 80% ouder dan 50 jaar. Velen van hen verliezen hun haar door chemotherapie. Geldt dat ook voor jou? Dan kun je, al vóór de behandeling begint, bij Anita terecht. Samen zoeken jullie naar de beste oplossing: een heel haarwerk, of een haarstukje wat de kale plek(ken) bedekt. Het haarwerk lijkt qua lengte, kleur en model zoveel mogelijk op je eigen haar. Tijdens de behandeling kies jij zélf het moment waarop je het haarwerk gaat dragen.

Snelle levering

Na het eerste contact, kun je binnen vijf dagen terecht voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Dat kan ook ’s avonds in de salon, bij jou thuis (zonder bijkomende kosten), of in het ziekenhuis. Is het juiste type haarwerk op voorraad, dan is het in principe direct beschikbaar voor jou. Moet het haarwerk besteld worden, dan is de levertijd voor een confectiehaarwerk (keuze uit 8 tot 10 modellen) doorgaans 2 werkdagen, voor maatwerk is dat circa 12 weken.

Eigenwaarde

Omdat haarverlies zo’n persoonlijke en gevoelige kwestie is, garandeert de haarwerkstudio volledige privacy. Anita: “Ik heb een erg dankbaar beroep, want ik geef mensen ondanks alle ellende hun eigenwaarde terug en maak hen weer enigszins blij. Als je ziek bent, focus je op overleven, maar gaat het weer wat beter, dan wil soms ook even ‘vergeten’ dat je ziek bent. Een kaal hoofd herinnert je er altijd aan, wanneer je in de spiegel kijkt of als je blikken van anderen opmerkt. Je wil niet blíjven uitleggen, maar je leven weer oppakken.”

Vergoeding

Anita Haarwerken is aangesloten bij alle zorgverzekeraars. Zie hiervoor de lijst op de site. Staat jouw verzekeraar er niet bij? Geen zorgen, Anita Haarwerken regelt het! Er is geen voorfinanciering nodig. Anita Haarwerken is als gecertificeerd haarwerker aangesloten bij de sectie Haarwerken van brancheorganisatie ANKO.

Meer weten?
ANITA Haarwerken, St. Agnetenweg 50, Nijmegen.
Bel 024 – 747 0000 of kijk op www.anita-hair-beauty-fashion.nl