Sinds enkele weken heeft Strik patisserie er een nieuwe specialiteit bij. Aan de Heyendaalseweg 215 worden de allerlekkerste smaken ijs verkocht. Het ijs wordt dagelijks handgemaakt door de getalenteerde Strik banketbakkers en bovendien met de beste ingrediënten uit de patisserie.

Ruim 24 verschillende smaken met onder anderen onze unieke banketbakkers smaken zoals Nougatinetaart, Hazelino, Tompouce, Bossche bol, kaneelkrakeling en Sweet Passion (naar de prijswinnende taart!). Daarnaast zijn natuurlijk ook de vertrouwde ijssmaken in ambachtelijke kwaliteit te verkrijgen, zoals aardbei of citroen. Tevens allemaal handgedraaid met verse ingrediënten.   

Strik ijs is een initiatief van de kinderen van de Strik-ondernemers. Oudste dochter Roos, net afgestudeerd bedrijfskundige, heeft samen met haar vriendin Feline de dagelijkse leiding, maar ook de twee andere Strik telgen zijn actief binnen het ijsbedrijf. 

De locatie aan de Heyendaalseweg is gekozen vanwege de naastgelegen patisseriewinkel waar je tevens terecht kunt voor ambachtelijke ijstaarten, macarons en luxe banket. Het is gemakkelijk te bereiken, met gratis parkeren voor de deur, maar het allerbelangrijkst: je kunt er in alle rust heerlijk in het zonnetje genieten van een ambachtelijk lekker ijsje.

Tweede vestiging

En wil je toch liever de drukte opzoeken, dan is er geweldig nieuws: Strik ijs opent tijdens de 4daagse een tweede vestiging midden op de vernieuwde Waalkade in Nijmegen. Supertrots zijn ze om tijdens de vierdaagse te kunnen gaan starten met ijsverkoop op een van de hipste plekken van Nijmegen, de nieuwe Waalkade! In eerste instantie vanuit loketverkoop op nummer 52, maar vanaf volgend jaar in een moderne ijssalon met koffie en patisserie, vertelt Strik-eigenaar Maurits van Geenen.