Na 33 jaar neemt Joep Meijs afscheid van zijn praktijk aan de Berg en Dalseweg 101. Vy Nguyen-den Boer neemt de praktijk inclusief patiënten over. De patiënten kent ze nog niet, de regio des te beter: Vy is geboren, getogen en nog altijd woonachtig in Nijmegen. We stellen haar graag aan je voor.

“In 2008 studeerde ik af aan de Radboud Universiteit en ik ben al 13 jaar werkzaam als tandarts”, vertelt Vy. Ze is 38 jaar, getrouwd en heeft twee dochters van 6 en 4. Op de beroepsgroepen website van de tandartsbranche zag ik dat Joep ging stoppen. We spraken elkaar en ik bekeek de praktijk. We hadden direct een klik.” Vy vervolgt: “Ook delen we eenzelfde kijk op het vak. We gaan voor kwaliteit en aandacht. Een kwart van de mensen heeft bijvoorbeeld angst voor de tandarts en zowel Joep als ik vinden het belangrijk dat onze patiënten de mens áchter de tandarts kennen. We nemen daarom de tijd voor iedereen.” Juist omdat Tandrijk Mondzorg niet zo’n grote praktijk is, kan het contact altijd persoonlijk zijn. Patiënten komen er jarenlang, vaak meerdere keren per jaar. “Dan bouw je echt een vertrouwensband op”, aldus Vy. Joep voegt eraan toe: “Je deelt letterlijk lief en leed met elkaar.”

Natuurlijk zijn er niet alleen mensen met angst welkom bij Tandrijk Mondzorg. De deur staat open voor iedereen, van gezinnen tot ouderen en studenten. Men biedt een breed palet aan behandelingen en expertises, zoals een eigen mondhygiënist, kronen en bruggen en esthetische behandelingen. Vy stipt het belang van goede mondzorg aan: “vooral in zo’n lock-down en roerige tijd vergeten mensen naar de tandarts te gaan, terwijl een gezond gebit juist bijdraagt aan een goed immuun systeem”. Nu we Vy al een beetje hebben leren kennen, is een bezoek aan de tandarts direct minder eng. Maak dus met een gerust hart een afspraak, zodat zij ook haar patiënten kan leren kennen!

Tandrijk Mondzorg
Berg en Dalseweg 101, Nijmegen
024 – 323 80 62