Technisch Installatiebedrijf Toonen is een middelgroot W-installatiebedrijf uit Wijchen. Een jong enthousiast vakbekwaam team dat pas tevreden is als de klant tevreden is.

Wij houden van kwaliteit en zijn dan ook lid van Techniek Nederland en een erkend leerbedrijf. Uiteraard zijn wij ook Stek erkend en beschikken wij over het VCA keurmerk. Wij beschikken over een eigen 24/7 servicedienst en ons werkgebied is met name in Wijchen en de nabije omgeving. Met de klant meedenken over (duurzame) oplossingen op het gebied van verwarming, luchtbehandeling, koeling en loodgieterswerk. Zeker door alle nieuwe technische ontwikkelingen heeft de klant hier behoefte aan. Samen engineren, denken in oplossingen en het op de werkvloer uitvoeren dat is waar wij voor staan. Een team waarbij samen gewerkt wordt en ontplooien van jezelf altijd mogelijk is.

Wij werken niet alleen in de woningbouw maar ook in de utiliteit. Bent u nieuwsgierig naar wat wij allemaal hebben gerealiseerd kijk dan eens op onze site. Op dit moment zijn we met een aantal uitdagende projecten bezig. In Arnhem de transformatie van een oud pand tot nieuw kantoorgebouw. De realisatie van Technoforum in Wijchen. Een mooi voorbeeld waar duurzaam wordt gebouwd met duurzame materiaalkeuze, isolatie, alternatieve energievoorzieningen, slimme luchtbehandeling en andere duurzame objecten. Zo ook een mooie bouw op een toplocatie in Nijmegen de realisatie van 41 appartementen De Stelt-Zuid. Tevens een aantal woningbouw projecten met lucht water warmtepompen in Bakel, Malden en Appeltern. Dit is slechts een gedeelte van onze orderportefeuille maar hierdoor krijgt u een beleving bij wat Technisch Installatiebedrijf Toonen doet.

Onze eigen 24-uurs servicedienst staat klaar voor onderhoud aan de verwarmingsinstallaties maar ook voor het oplossen van storingen. Bij bedrijven kunnen wij zelfs op afstand de installaties beheren door een gebouwbeheersysteem. Wil je meewerken aan deze mooie projecten neem dan gerust contact met ons op 024-64 125 91 vraag naar Gert-Jan van den Broek.

Meer weten? Kijk op Technisch Installatiebedrijf Toonen.