Als is het maar vanwege de uitgebalanceerde datum!

Houd je van een balans in cijfers en heb je trouwplannen? Laat die plannen dan vooral realiteit worden in 2020. Realiseer je wel dat jullie niet de enigen zullen zijn, want 2020 is een populair jaartal voor een bruiloft, zo blijkt. En is er dit jaar ook weer een specifieke datum waar de voorkeur van de meesten naar uitgaat? Als we de trouwlocaties mogen geloven wint 10 oktober 2020 het van de andere dagen. Denk je dan: ‘koud’? Valt reuze mee, hoor! De afgelopen vijf jaar was het op de tiende van oktober gemiddeld vijftien graden. Dat kunnen we toch zeker wel hebben? Maar goed, trouwen doe je natuurlijk niet vanwege een datum, maar vanwege jullie liefde voor elkaar. Doe inspiratie op bij de volgende specialisten en heb een onvergetelijke dag!

PASSIE VOOR AMBACHT

De verbintenis die je met elkaar aangaat wordt bezegeld met een paar bijzondere trouwringen. Edelsmid-Juwelier Le Blanc biedt een brede collectie trouwringen van bestaande merken, maar de gediplomeerde edelsmeden ontwerpen en maken ook met liefde een uniek paar trouwringen speciaal voor jullie. Achter in de winkel, gescheiden door een glazen pui, bevindt zich een groot atelier. Het eeuwenoude ambacht wordt gecombineerd met de nieuwste technieken.“Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van persoonlijke en exclusieve sieraden, waarbij naast onze ideeën ook jullie inbreng erg belangrijk is. Jullie zijn van harte welkom bij ons in Boxmeer voor persoonlijk advies en een kopje koffie.”

Steenstraat 76 | Boxmeer www.juwelierleblanc.nl

O’MAGGIO HOUSE OF TAILORS

O’MAGGIO is gerenommeerd in het creëren van een stijlvol en op maat gemaakt trouwpak. We kijken niet alleen naar de look van de bruidegom, maar houden ook rekening met de stijl van je partner en de bruiloft zelf. Iedere outfit is van hoogstaande kwaliteit en speciaal voor jou vervaardigd. Buiten dat de styling erg belangrijk is, willen wij ook de bruidegom een beleving geven. Niet zo maar even een pak uitzoeken, maar alle tijd en aandacht krijgen. Laat je warm ontvangen in onze showroom en neem plaats in onze Gentlemen’s Lounge. Onze tailors helpen je graag verder.

Grote Molenstraat 171 | Elst www.o-maggio.nl

LADONNA BRUIDSMODE, DÉ BRUIDSWINKEL IN HET CENTRUM VAN NIJMEGEN!

LaDonna is een eigentijdse bruidswinkel met een eigenwijs concept. Naast prachtige trouwjurken van top designers en maatpakken hebben wij een breed en gevarieerd assortiment. Onze winkel is een levendige en gezellige verzamelplaats voor allerlei bruid-gerelateerde producten en diensten. Kwaliteit, maatwerk en betaalbaarheid zijn de kernwaarden van onze zaak. Dit zul je ervaren als je de winkel bezoekt en ons leert kennen. Trouwen is een feest en de voorbereiding op deze dag natuurlijk ook. Wij hebben alles onder één dak, kom langs en geniet!

Ganzenheuvel 33 | Nijmegen www.trouwenmetdonna.nl

KIEZEN VOOR EEN PROFESSIONELE CEREMONIEMEESTER

Jullie gaan trouwen en willen het liefst dat iedereen ontzorgd is. Jullie willen vrienden en/of familie dus niet opzadelen met verplichte taken en verantwoordelijkheden voor de dag. Daarnaast vinden jullie het fijn om te brainstormen met iemand die ervaring heeft met bruiloften en bekend is met het reilen en zeilen van zo’n dag. Iemand die meedenkt, tips kan geven en een betrouwbaar netwerk heeft van leveranciers. Willen jullie meer weten over het ceremoniemeesterschap en wat ik als ceremoniemeester voor jullie kan betekenen neem dan contact met mij op.

We spreken elkaar snel!

Katja

www.katjaheeren.nl

DANSZINNIG

Jullie feest op een unieke manier openen? Of vinden jullie het spannend om de stap op de (trouw-) dansvloer te zetten? Danszinnig is hèt adres op het gebied van de openingsdans. Annika Palm helpt jullie stralen op de dansvloer. Niet alleen maakt zij met veel plezier unieke choreografieën op (de) maat voor zowel ‘dancing queens’ als ‘houten Klaasen’, ook kan zij met een ‘partystarter workshop’ vol enthousiasme op jullie feest staan! Plezier en gemak staan in de lessen altijd centraal. Laat jullie zelf en jullie vrienden en familie versteld staan met een openingsdans van Danszinnig!

Meijhorst 3024 | Nijmegen | 024 260 60 00 www.danszinnig.nl

ERIC VAN HAALEN FOTOGRAFIE

“Graag bezoek ik jullie thuis om alle wensen te inventariseren en om jullie te leren kennen. Op die manier kan ik vanuit ‘jullie perspectief’ de perfecte plaatjes schieten. Zo vraag ik altijd naar een korte levensloop en jullie ontmoeting. Verder gaan we samen op zoek naar de mooiste locaties voor de reportage. De gekozen locaties bezoek ik ter voorbereiding altijd voorafgaand aan jullie bruiloft.”

fotograafericvanhaalen@gmail.com | 06 55 70 63 40

R EN R TROUWAUTO’S: DE MOOISTE TROUWAUTO OP JULLIE MOOISTE DAG !

Jullie trouwdag is de dag die tot jullie mooiste herinneringen zal gaan behoren. Op deze unieke dag wil je natuurlijk in stijl aankomen op de trouwlocatie. R&R Trouwauto’s biedt de bruidsauto die bij deze stralende dag past! R en R Trouwauto’s rijdt jullie in een prachtige klassieke witte Daimler Saloon uit 1965, een heel chique witte Jaguar XJ6, een stoere zeldzame witte Ford Mustang GT cabriolet of zelfs een Chevrolet Corvette Cabrio en verzorgt de huwelijksdag geheel naar jullie wens!

Reserveer snel! Kijk op www.renrtrouwautos.nl of bel 06 53 91 29 88 of 06 53 43 72 57