Een groot deel van de Nederlanders heeft fietsen als hobby en is tevens in het bezit van een elektrische fiets. Fietsen is voor veel mensen belangrijk om lekker in beweging te blijven. Uit onderzoek is echter gebleken dat het aantal (eenzijdige) fietsongevallen fors is toegenomen. Op- en afstappen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Steeds meer mensen kiezen er daarom voor om hun bestaande fiets om te laten bouwen tot een stabiele driewielfiets. Op deze manier kan men de fiets behouden waar men zo aan is gehecht. En tegelijkertijd toch veilig op pad en lekker zelfstandig in beweging blijven.

Bij FIJN-Fietsen heeft men veel ervaring met aangepast fietsen, zij zijn dealer van de unieke Tworby ombouwmodule. Deze maakt het mogelijk om van vrijwel elke tweewieler een stabiele driewieler te maken. Op vrijdag 29 maart wordt er bij FIJN-Fietsen van 14:00 –  17:00 uur een Tworby testdag georganiseerd. U kunt een vrijblijvende proefrit maken onder de professionele begeleiding van een ergotherapeut. Locatie: Groesbeekseweg 161, 6523 NP Nijmegen. Heeft u behoefte aan meer stabiliteit tijdens het fietsen? Dan staan wij u graag te woord. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

FIJN-Fietsen beschikt over een Tworby demofiets. Op afspraak kunt u hier altijd terecht om de mogelijkheden te bespreken en een proefrit te maken.